KF510
Re: LG KF510
В никакъв случай не си копувай U700.Панелите се изтъркват за 3 месца колкото и да го пазиш.Просто материала от който са направени си е такъв.100% гаранция ти давам за това което казвам
blagodarj.A eventualno hesto drugo kato marka i model, zdravo razbirase.
KF 750 също е много хубав.Нокия 6600 слайдер.Самсунг F480
Разгледах доста подробно телефона и ми хареса. Тачскриина е доста увствителен, а и червения цвят на панела е много готин. Определено дамски телефон. Аз се колебая между този и LG KF750 заради повечето пиксели. Някой може ли да ми помогне в избора? Предварително благодая!
Определено Secret. Камерета е 5MP с разпознаване на лица и автофокус, възможност за разглеждане на документи, ограничена touchscreen функция ( и все пак touch ). Да неговорим, че дисплеят е от закалено стакло което трудно се драска. на разположение имаш и 3G и HSDPA ( което незнам какво ще рече ). Плюс на Secret е и DivX видео плеара, което ще рече, че компресията на видеоклиповете във файл който чете телефона е излишна. На последно място - с TV out изхода ще можеш да преглеждаш снимките си на телевизара. Успех в избора!
Благодаря ти за изчерпателния отговор krasi93 ! В понеделник ще се похваля с новата придобивка.
Моля, моля! И да кажеш как е новия телефон, защотo и аз в момента избирам и съм хвърлил око на Secret.
ЗА Secret-А
1 Не зная как работи това разпознаване на лица?
2 TV out изхода ( НЯМА КАБЕЛ!!!!!!)
3 Телефона е малко бавен (Secret-а)
ИНАЧЕ Е СУПЕР
1 Не зная как работи това разпознаване на лица?
2 TV out изхода ( НЯМА КАБЕЛ!!!!!!)
3 Телефона е малко бавен (Secret-а)
ИНАЧЕ Е СУПЕР
Да забравих да спомена, че tv - out кабела се продава отделно и, че сензорните бутони правят телефона малко бавен, но като цяло е супер.