Ако трябва да бъда честен (и освен това учудващо, че точно аз го казвам) KF510 ми допада доста и нямам впечатления да е бавен заради тъч-навигационният панел..Бтв., учуден останах и от бързината на камерата.
Звука през слушалките е отличен, а конструкцията и материалите ми напомнят за Мото (т.е. по шестобалната му пиша 6+)..
Разбира се нямам кой знае колко подробни впечатления, защото го разцъквах едва половин час и не съм качвал снимките на компа или да му ръгна някое и друго приложение/игра или документ (джаджата има document viewer)..
Доста ме притеснява и слабата батерия..
KF510
Re: LG KF510
То панелите се изтъркват, но само частично. Ако някой ми даде сериозна идея как да се изтърка останалото покритие без да се нарани пластмасата, нека каже. Оказва се че покритието, което е останало, не може да се махне дори с ацетон!!! Други идеи?
Аз имам KF510 :) Много съм си доволна, не се надрасква панела толкова много, съвсем слабо е. Освен това екрана има покритие което не позволява надраскване и едва ли ще се олюпи както видях мнение тук във форума. Направен е с много добро покритие, бърз е въпреки това че има докосващи бутони, звука е много хубав, за разлика от Самсунг, бърз е и със карти, може да се слагат игри и софтуер, стига да си намерите. Аз съм много доволна от него. Имам го от 6 месеца, ПАДАЛ Е МНОГО МНОГО ПЪТИ И НИЩО МУ НЯМА. Не трепва, дори не рестартира. Мисля че LG са се постарали с този телефон. Препоръчвам го. Аз имам червения и мисля че е по атрактивен. Хубав е. Няма да съжалявате.
Power_Of_Dark e absoliutno prav! Telefona e super otvsqkude, nqma da vi kazvam kakvo sum mu pri4inila i kolko e zdrav naistina, kolko izpuskaniq e preturpql udari i t.n. ni6to mu nqma samo draskotini, izpuskala sum go na asvalta otvoren ot 1.5. m i mu se pukna leko displeq, no ina4e si funkcionira perkect :) Izkliu4itelno zdrav i eleganten, vseji drug telefon bi se ra ne pomrudva!zcepil ....tozi ne pomrudva, prodava4e v magazina daje udrq edin takuv s kamuk za da mi pokaje 4e pokritieto mu e izkliu4itelno prosto ne pomrudva! (yes) pu pu!(cyber)