KF510
Re: LG KF510
Вече го има в Германос за около 650 лв. без абонамент! Което е прекалено много! Реалната цена според мен като за начало е 500! ЩЕ почакам
някой може ли да поясни какво означава qvga видео ... и това добре ли е ?
И ако някой има мнение по въпоса LG KF510 или SAMSUNG U700 моля да сподели защото утре ми лся да си купя единия от двата но все още се колебая :S
И ако някой има мнение по въпоса LG KF510 или SAMSUNG U700 моля да сподели защото утре ми лся да си купя единия от двата но все още се колебая :S
spored men po xubav e lg kf510
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
rallka QVGA означава резолюцията на видео клипа, която е 320х240, колкото е и резолюцията на дисплея. Не е нещо много добро, но е в пъти по-добро от стандартните видеоклипове 176х144 (qcif).
Телефона е по-добър от У700, защото има по-подреден и интуитивен интерфейс. Работи значително по-бързо (защото и У700/600 са доста тромави). Използваните материали при ЛГ-то са значително по-качествени, още от първия допир се усеща, кое от каква пластмаса е прасено. ЛГ-то има много добра зглобка и слайд мханизъм (не като при Самсунг да се виждат чарковете извътре през слайда). ЛГ-то както винаги е пълен комплект: зарядно, дата кажбел, слушалки (с доста добри качество) и разбирасе най-любимата ми част, преходника към 3.5мм жак.
Мисля обаче, че парите му са доста за момента, а това е така, защото модела е изключително нов, в много западни страни в Европа даже още не се е появил (Германос разбирасе извадиха някак връски), в сайта тук никой не го предлага.
От много време мисла да подменя най-сполучливия ми телефон Бенкю ЕФ81 с достоен замесник. Бях се навил за ЛГ КЕ800, но не ми е актуален вече, а другия ми фаворит Самсунг У600 силно ме разочарова, благодарение на лошата си изработка и евтината пластмаса.
И при избора на телефон със сензорни бутони задължително трябва да се изпробва преди да се купи. Въпреки, че и Самсунг и ЛГ имат доста телефони със сезорни клавиши, ЛГ-тата са по-сполучливи. Просто нито Е900, нито Е950, Нито У600/700 има достатъчно добре настроени сензорни клавиши, че да са толкова удобни колкото при КЕ800/КF600/КF510. Просто ЛГ си научиха грешките и ги поправят със всеки следващ модел, вместо да бълват 1000 модела с еднакви параметри и софтуер, различаващи се само по външния вид (и то не особенно много) както го прави Самсунг.
Телефона е по-добър от У700, защото има по-подреден и интуитивен интерфейс. Работи значително по-бързо (защото и У700/600 са доста тромави). Използваните материали при ЛГ-то са значително по-качествени, още от първия допир се усеща, кое от каква пластмаса е прасено. ЛГ-то има много добра зглобка и слайд мханизъм (не като при Самсунг да се виждат чарковете извътре през слайда). ЛГ-то както винаги е пълен комплект: зарядно, дата кажбел, слушалки (с доста добри качество) и разбирасе най-любимата ми част, преходника към 3.5мм жак.
Мисля обаче, че парите му са доста за момента, а това е така, защото модела е изключително нов, в много западни страни в Европа даже още не се е появил (Германос разбирасе извадиха някак връски), в сайта тук никой не го предлага.
От много време мисла да подменя най-сполучливия ми телефон Бенкю ЕФ81 с достоен замесник. Бях се навил за ЛГ КЕ800, но не ми е актуален вече, а другия ми фаворит Самсунг У600 силно ме разочарова, благодарение на лошата си изработка и евтината пластмаса.
И при избора на телефон със сензорни бутони задължително трябва да се изпробва преди да се купи. Въпреки, че и Самсунг и ЛГ имат доста телефони със сезорни клавиши, ЛГ-тата са по-сполучливи. Просто нито Е900, нито Е950, Нито У600/700 има достатъчно добре настроени сензорни клавиши, че да са толкова удобни колкото при КЕ800/КF600/КF510. Просто ЛГ си научиха грешките и ги поправят със всеки следващ модел, вместо да бълват 1000 модела с еднакви параметри и софтуер, различаващи се само по външния вид (и то не особенно много) както го прави Самсунг.
Благодаря за изчерпателнят отговор ... аз всъщност вече взех LG-то и съм много доволна :Р
http://kf510.lgmobile.com/bg/
перфектен дизайн.
отново LG ни показват класика в жанра.
Браво на LG.
перфектен дизайн.
отново LG ни показват класика в жанра.
Браво на LG.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
samo dizain...na 1-viya mesec nikelovoto pokritie se obeli i metala potamnya ujasno,vse edno e polzvan 10 godini! bluethooth-a ne mije da priema MP3!!! ujasen telefon! slojih si taralej v gashtite s nego! NIKOGA POVECHE LG! a tupata bateriya ne kara poveche ot 1 den! ne go kupuvaite! shte ostanete ujasno razocharovani!
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
Лиши си, че не си притежател на този телефон, защото това "метално покритие" не е Никел (Ni), а е Хром (Cr). Хрома не се бели и не потъмнява, затова от него се правят кранчетата на чешмите. Така, че недей говори глупости, ами върви и си купи телефона, защото звучиш банално. А останалата част от мнението ти няма смисъл да я коментирам, то от началото се вижда колко е "достоверна" :D
kvo 6te mi kajete za toq tel. LG KF 510 ili LG ke 970 iskam da si kupia i neznam koi da si izbera za 970 mnogo lo6i nesta se pi6at, a 510 zvani li silno i softwera skapva li mu se kato na 970 iskam info moje li niakoi da mi dade blagod.