KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
разбира се, че има gps приемник. плюс е че поддържа асистиран режим за по-бързо фиксиране - само в началото тегли информация за позицията на спътниците на даденото място, а след това си работи автономно.
Ти ходи попрочети, само триангулацията от клетките не се нарича A-GPS. По тази логика, всеки телефон чрез едно софтуерче, може да проима А-GPS .
А това, че GPS-a в телефона работи само в A-GPS режим е друг въпрос.
Но при този телефон май с много неща се получи така, характеристики само на хартия.
А това, че GPS-a в телефона работи само в A-GPS режим е друг въпрос.
Но при този телефон май с много неща се получи така, характеристики само на хартия.
на хартия само в България на друго място коректно казват a_GPS и нито дума за GPS http://www.unwiredview.com/2009/02/08/lg-arena-km900-officially-official/ а и на рускиhttp://www.mobile-review.com/review/lg-arena-part2.shtml
Ама незнам, защо толкова много си се вкопчил в тоя GPS като аз поне свесен GPS на телефон не съм видял, особено на 3" дисплей ( изключвам всичките му програми и глезотии които се инсталират допълнително ) Щом искаш GPS - копуваш си Гармин и си пееш.
аз също не съм привърженик на GPS за тел но аз купувам стока за която са ме излъгали,все едно да си купиш телевизор за който пише че има функция картина в картината а то да няма
Толкова ли е трудно да разбереш, че няма A-GPS без GPS.
Какво пише според теб е линковете които ми показваш? Как го разбираш това:
"Программа Google Maps работает со встроенным GPS-приемником, телефон также поддерживает A-GPS."
Какво пише според теб е линковете които ми показваш? Как го разбираш това:
"Программа Google Maps работает со встроенным GPS-приемником, телефон также поддерживает A-GPS."
тоя gps и без това може да се ползва само от google maps
иначе за мен най-голямото недоразумение е с видеото - не се поддържа пълната резолюция на дисплея от 800 х 480 пиксела, а в mp4 формат не може да се гледа повече от 720 x 480. DivX поддръжката е само на книга - divx конвертора вади видео с резолюция не по-голяма от QVGA (!!!), а телефона не приема divx файлове конвертирани с друг софтуер освен този на диска от комплекта
иначе за мен най-голямото недоразумение е с видеото - не се поддържа пълната резолюция на дисплея от 800 х 480 пиксела, а в mp4 формат не може да се гледа повече от 720 x 480. DivX поддръжката е само на книга - divx конвертора вади видео с резолюция не по-голяма от QVGA (!!!), а телефона не приема divx файлове конвертирани с друг софтуер освен този на диска от комплекта
а ти да неси журналист,че цитираш това което ти е удобно. в другия линк да видя да пише GPS. те и сониериксон пуснаха P-1 но коректно сложиха външния GPS модул в комплекта. тука става въпрос за подвеждане на обикновенния потребител. не напразно западните оператори пишат "onli a-GPS" или изобщо не пишат че подържа GPS
Дам, доста е тъпа тази DivX "поддръжка".
rado243, отказвам се, ти явно си малко "по-бавен" от колкото мислех и вече не знам как да ти го обясня.
rado243, отказвам се, ти явно си малко "по-бавен" от колкото мислех и вече не знам как да ти го обясня.
абе човек как не можеш да схванеш че без вграден гпс няма как да има а-гпс това със външен гпс приемник е съвсем друго нещо
а-гпс-а е просто гпс който обаче освен връзка чрез сателитите си тегли и информация от дадени сървъри посредством интернет за по-бързо позициониране
а-гпс-а е просто гпс който обаче освен връзка чрез сателитите си тегли и информация от дадени сървъри посредством интернет за по-бързо позициониране