KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
DivX; XviD; MPEG4; H.264; H.263, мисля, че големината зависи от свободната памет.
Теоретично се поддържат всички тези формати, но на практика с доста ограничения. За да подкараш .avi файл, той трябва да е минал през конвертора предлаган от LG, който смъква сериозно резолюцията. За това може би по-подходящ вариант е да си конвертираш видеото в .mp4 . Оптимални резолюции и битрейт, може да ти каже някой притежател на телефона или с да намериш сам с няколко проби.
Някой каже как да си инсталирам флаш плеара
Благодаря за съвета, но и 10а версията има толкова много бъгове, че в някои отношения е трагедия. Голяма мъка е да прекъсна разговор или да проверя пропуснатите повиквания и SMS-и. И да беше само това...
Като замисъл телефона е добър, но като софтуерно изпълнение ...нямам думи. За съжаление сме се набутали и ще си "сърбаме попарата".
Интересно ми е дали някой е открил при братушките сайт за поддръжка или форум за този телефон. Аз за сега намирам такива само на англииски и въпреки оскъдните ми познания по този език - отзивите никак не са ласкави.
Явно не случайно толкова бързо секнаха рекламите и "хвалбите".
Интересно ми е дали някой е открил при братушките сайт за поддръжка или форум за този телефон. Аз за сега намирам такива само на англииски и въпреки оскъдните ми познания по този език - отзивите никак не са ласкави.
Явно не случайно толкова бързо секнаха рекламите и "хвалбите".
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
http://forum.mobile-review.com//showthread.php?t=64042
Така … и Аз го обнових софтуера и имах много проблеми. Решението е да се влезе в сервизното меню ¬¬1809#*900# и да изберете Factory Reset за да можете да ресетнете както трябва – след рестарта телефона е супер. Няма никакви проблеми.
Можете да гледате и клипчета през WiFI с браузер BOLT. Това е …. Само чакаме сега да си говорим през Skype …. Надявам се да направят програмата до месец два …..
Можете да гледате и клипчета през WiFI с браузер BOLT. Това е …. Само чакаме сега да си говорим през Skype …. Надявам се да направят програмата до месец два …..
Много благодаря за линка към руския форум . Както винаги "братушките" са отново по-напред в обсъждането и решаването на проблеми по телефона.
Рестартирането със сервизното меню наистина освежава работата на телефона , но внимавайте защото с него чистите запаметени файлове в самият телефон. Един вид форматиране е .
Интересно - какво представляват останалите функции в сервизното меню. Моля ако някой е наясно да опише подробно.
Това би било полезно за всички .
Интересно - какво представляват останалите функции в сервизното меню. Моля ако някой е наясно да опише подробно.
Това би било полезно за всички .
Не си обновявайте софтуера ! Аз го направих и вече 2 пъти за 2 месеца телефона посещава сервиза. Ето и потвърждение от "братята" на този проблем :
" перепрошившись с 10h на 10k заметил только одни глюки.
1) при запуске муз.плеера телефон виснит.
2) телефон виснит просто когда захочет
3) кубик вертется как хочет, когда захочет, тогда и остановится.
прошивка говно, не советую "
" перепрошившись с 10h на 10k заметил только одни глюки.
1) при запуске муз.плеера телефон виснит.
2) телефон виснит просто когда захочет
3) кубик вертется как хочет, когда захочет, тогда и остановится.
прошивка говно, не советую "