KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
Някой може ли да ми помогне да сложа скайп:ако може линк
Бях отворил нова тема за LG Arena без да знам, че съществува тази. Сега задвам въпроса си на правилното място :)
Исках да разбера, дали е възможно да се премахне звука при снимане с камерата.
От настройките на камерата открих, че единствено мога да избирам м/у 4 различни сигнала. От *88 ми казаха, че няма как да се премахне. Дори, според тях, вече регулаторно е прието да не може да се премахва този тон при снимане с цел да не се злоупотребява.
Допускам, че е истина. Ако някой има друг опит.....да сподели;)
Исках да разбера, дали е възможно да се премахне звука при снимане с камерата.
От настройките на камерата открих, че единствено мога да избирам м/у 4 различни сигнала. От *88 ми казаха, че няма как да се премахне. Дори, според тях, вече регулаторно е прието да не може да се премахва този тон при снимане с цел да не се злоупотребява.
Допускам, че е истина. Ако някой има друг опит.....да сподели;)
Инсталираш си PC Suit от оригиналния диск или си го теглиш от сайта на LG и той автоматично ти намира ъпдейта за телефона и готово. А за скайп аз съм със скайп за НОКИА дръпнах си го от официалния сайт на скайп - примерно за 5800, или някой друг модел на нокиа с подобен дисплей, но става само за чат - не и за разговори но си работи перфектно.
здравейте! Видях, че сте успели успешно да инсталирате скайп на LG Arena-та си. Изпробвах линка, който сте дали, на за жалост когато вляза през телефона си на посочения линк ми излиза съобщение, че скайп не може да бъде инсталиран на моя мобилен телефон и че скайп постоянно добавя нови телефони на които може да бъде инсталиран. :( Можете ли да ми кажете къде е грешката?
имам един въпрос. Пробвах се да си слажа скайп на телефона но ми изписва че не е достъпен за моя телефон, а той е KM900 .има ли друг начин да си сложа.
-
- Регистриран: 09 яну 2011, 15:22
6te mi kajesh li to4no kak si go instaliral pri men ne stava izob6to