KM900 Arena
-
- Регистриран: 09 апр 2009, 21:36
Re: LG KM900 Arena
телефона не върви плавно и не е достатъчно чувствителен,от тук може да се каже че не струва.
:D Batko znae 2 i 200! Ne se slu4va za 1vi put taka 4e :}
@board, изгледах десетина клипа на джаджата, вкл. 28-минутното ревю на m-r, но да ти кажа честно АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ не забелязах телефона да бави и лагва..?
Тъкмо обратното! Единствено iPhone го изпреварва на сравнителните тестове и то съвсем малко..(също и по отношение на мултитъча - ябълката отново го превъзхожда в това отношение, но толкова незабележимо, че трябва бая да се загледаш - ама БАЯ..).
Единствено по отношение на браузъра iPhone се представя около четири по-добре - това му го признавам с ръка на сърце.
Off/
..И, да - добре съм с очите, благодаря.. :))
Тъкмо обратното! Единствено iPhone го изпреварва на сравнителните тестове и то съвсем малко..(също и по отношение на мултитъча - ябълката отново го превъзхожда в това отношение, но толкова незабележимо, че трябва бая да се загледаш - ама БАЯ..).
Единствено по отношение на браузъра iPhone се представя около четири по-добре - това му го признавам с ръка на сърце.
Off/
..И, да - добре съм с очите, благодаря.. :))
Само да ти направа забележка че "бая" е турска дума и липсва в българския език. Може би имаше в предвид "доста" ;)
Това беше просто отговор на твоето изказване:
"без операционна система, заради която да лагва, забива и бави"
В смисъл, че ОС не е синоним на това.
Аз не съм гледал много клипове , но видях тези неща за които говориш , като брузъра , зума или как нещата все се сменят едно по едно ...
Иначе не оставай с погрешно впечатление, и на мен телефона харесва. Предлага доста добри възможности като за не-смарт.(болната тема)
Имам предвид, че си купуваш телефон с фиксирани възможности, ще има същите функции както сега така и след 2 години. Ако това което предлага ти е достатъчно - чудесно.
"без операционна система, заради която да лагва, забива и бави"
В смисъл, че ОС не е синоним на това.
Аз не съм гледал много клипове , но видях тези неща за които говориш , като брузъра , зума или как нещата все се сменят едно по едно ...
Иначе не оставай с погрешно впечатление, и на мен телефона харесва. Предлага доста добри възможности като за не-смарт.(болната тема)
Имам предвид, че си купуваш телефон с фиксирани възможности, ще има същите функции както сега така и след 2 години. Ако това което предлага ти е достатъчно - чудесно.
Какво става, някой купи ли си телефона ? Или след корекцията в цената вече не ви се струва толкова добра оферта ?
Проверих в повечето големи вериги магазини и го нямат.Отидох до Хенди и ми казаха,че ще го получат след 1 месец...Просто подготвяли хората за цената ми казаха тези смешници...Някой да е пробвал интерфейса?
Още никъде не мога да го намеря, а ми е влезнала под кожата пустата му джаджа (ще се ръся пак, а бях решил да не сменям телефона поне до края на годината)..
Във всеки случай на НДК от Мтел са изджаскали доста голям билбирд (върху скелето на грозният паметник), рекламиращ модела, така че предполагам съвсем скоро ще го видим в търговската мрежа..:)
Във всеки случай на НДК от Мтел са изджаскали доста голям билбирд (върху скелето на грозният паметник), рекламиращ модела, така че предполагам съвсем скоро ще го видим в търговската мрежа..:)
По - добре изчакай Viewty 2 - много по - стилен е от Arena, а и с по - добри функции.
До голяма степен съм съгласен със заключението на 359 gsm . Интересно е, че си има български меню, въпреки че не обичам да ползвам такова, ще бъде полезно за много хора.
А си мислех, че Mtel вече са го пуснали , защото отдавна го гледах в априлската ми M-class оферта.
А си мислех, че Mtel вече са го пуснали , защото отдавна го гледах в априлската ми M-class оферта.