KP500 Cookie
Re: LG KP500
Спорет мен телефона е красив и за цената си е злато както се казва!
Камерата и самия дизайн на телефона са перфекни!
Спорет мен телефона е красив и за цената си е злато както се казва!
ами да телефона за 400 лева е много добър има бърз дисплей и красив дизайн снимките на светло стават много добри.Това е просто женски телефон ,защото жените не се интересуват толкова от екстрите а от дизайна няма да тръгнат да пускат GPS или да влизат в интернет.
-
- Регистриран: 27 мар 2009, 21:17
nqkoi moje li da mi kaje dali pravi hubavi snimki za6toto pi6e 4e e bez svetkavica???
Бесен съм! И моя има този дефект да се рестартира. Най-често като въвеждам нещо с буквите pqrs и естаствено когато най-бързам. И забелязах, че на няколко пъти вече (имим телефончето от 2 месеца) зависва. Екрана не реагира виждам бледо отдолу букви и изображения и трябва някои да ми звъне за да го "събуди" и да отговаря на натисканията по екрана. В магазина ми казаха, че трябва да се преинсталира софтуера, но трябва да тго оставя и срокът за ремонт е до 1 месец!!! И това са търговци!?
Това са недостатъците. Всичко останало е много добро. Отличен дисплей. Много добра организация на менютата, достъпни и интуитивни. Камерата е сравнима настроена на 2 МР на тази на SE 750i. Снимките са чудесни. Не съм пробвал на тъмно. Отличен дизайн и мнотго добре се работи с една ръка. Лесно се търсят имена в книгата. По част от името - първото или друго. Телефончето си го бива. Особено за тези пари и ползвано най-вече за телефон и камера.
Това са недостатъците. Всичко останало е много добро. Отличен дисплей. Много добра организация на менютата, достъпни и интуитивни. Камерата е сравнима настроена на 2 МР на тази на SE 750i. Снимките са чудесни. Не съм пробвал на тъмно. Отличен дизайн и мнотго добре се работи с една ръка. Лесно се търсят имена в книгата. По част от името - първото или друго. Телефончето си го бива. Особено за тези пари и ползвано най-вече за телефон и камера.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
При мен телефона се развали още на 12 ден и сега след като ми го върнаха -пише сменена платка,работи още по добре сменен е и софтуера.Спря и да се рестартира поне вече 3 дена.
Защо "LG KC910 Renoir" струва повече от
"LG KP500 Cookie"като на външен вит са едни и същи и имат еднакви функции!
И каква е разликата между двата близнака-телефоните "LG KC910 Renoir" и
"LG KP500 Cookie"!!
"LG KP500 Cookie"като на външен вит са едни и същи и имат еднакви функции!
И каква е разликата между двата близнака-телефоните "LG KC910 Renoir" и
"LG KP500 Cookie"!!
Следващият път можеш да си пуснеш едно сравнение и сам..А можеш да прочетеш и темата за Renoir..
Линк:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1678&sub=compare&producer_id_2=40&id_2=1698&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8
Линк:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1678&sub=compare&producer_id_2=40&id_2=1698&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8
Ами сигурно, защото двата телефона са от съвсем различни класове - Renoir има 8МР камера, WiFI и GPS, а КР500 ги няма. Моля те, чети по - добре спесификациите.
многото мегапиксели определено не са предимство при камерите на телефоните, а дори напротив, като се има предвид миниатюрните и евтини сензори... не ми е съвсем ясно защо само се говори за тях, да не говорим че на дали някой снимащ с телефон или камера различна от DSLR би могъл да ми обясни за какво точно му трябва снимка 10 мегапиксела да речем :)
както каза и наскоро един от светилата в image sensors на една лекция в Швеция, която посетих във фирмата, където работя, цялото това надбягване с мегапикселите се прави единствено с цел да се залъже крайният потребител :)
аз например бих се радвал повече на камера 3 мегапиксела, защото при сензори с една и съща големина и сходни цени, тя определено би била много по-добра от 10 мегапикселова такава :)
пс не че това има нещо общо с темата, но понеже спомена за разликата в мегапикселите реших да поспамя малко :))
както каза и наскоро един от светилата в image sensors на една лекция в Швеция, която посетих във фирмата, където работя, цялото това надбягване с мегапикселите се прави единствено с цел да се залъже крайният потребител :)
аз например бих се радвал повече на камера 3 мегапиксела, защото при сензори с една и съща големина и сходни цени, тя определено би била много по-добра от 10 мегапикселова такава :)
пс не че това има нещо общо с темата, но понеже спомена за разликата в мегапикселите реших да поспамя малко :))