KP500 Cookie
Re: LG KP500
Моя грешка, имах предвид К550i. Сега ще си поправя мнението.
Колкото до сервиза - не живея в БГ, и не го взех с мен...
Колкото до сервиза - не живея в БГ, и не го взех с мен...
Имам този телефон почти от година. Много си го пазя и бях много доволна от него, защото се работи лесно с него, с приятен дизайн е и приличен набор от функции. От месец обаче имам проблем. Сензорния дисплей реагира по странен начин. Значи настискам на определено място, а ми се активира функция, която е доста по-нагоре на дисплея. Прекалибрирането не даде резултат. В момента не мога нищо да правя с него, освен да отговарям на входящи повиквания и да набирам последния избран номер (само клавишите са си наред). Някой да има подобен проблем????
Прочетох цялата тема и не видях един човек да се оплаква от един от най-дразнещите проблеми с телефона. Телефона буквално е неизползваем в едно нормално ежедневие при което се носи в джоб на дънки. Непрекъснато се отключва сам .. невероятно нелепа реализация има за отключване и накратко телефона за мен е неизползваем. Намерих една опция в менюто да се заключи еднократно с код и така донякъде реших проблема, но все пак понякога успява сам да се изключи и включи отключен и да почне да набира наред листата ми с телефони.
Накратко [B]ужасен[/B] телефон.
Накратко [B]ужасен[/B] телефон.
проблема с консумацията е много голям и при мен. но след няколко давания в сервиза и никакъв резултат мисля,че сам намерих проблема. имам 4 ГБ памет, с която батерията има няма един ден държи. след като в мтел ми казаха, че при тях държи 4 дена...веднага се досетих откъде идва разликата и си направих собствен тест, като го ползвах без карта. искам само да попитам тъй като мн мн не разбирам, възможно ли е от картата да се губи енергията??? според мен не би трябвало,но резултатите друго сочат... но като за темата ще кажа и аз, че телефона наистина не е кой знае какво...ако ще е само за гъзарията ТЪЧ Скрийн не си струва. Водафонката по-добра работа ще върши ;))
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 14:13
zdraveite iskam da popitam dali nqkoi ima sledniq problem. Stava vapros 4e prez izminalite okolo 3 meseca telefona mi se izklu4va sam. Prosto sled razgovor vmesto da se zatvori se izklu4va. Kogato na novo go vklu4a pokazva 4e ima bateriq. Ako ne se izklu4i ina4e bateriqta mi darji 1 sedmica ako prosto govorq. Ako slu6am muzika polojenieto e razli4no. 4etoh 4e nqkoi telefoni davat takav defekt ot toploto vreme sega. Molq daite mi savet.
Проблема може да идва от софтуера, на една позната така и се изключваше телефона, докато се рови в менюто. Проблема се реши след като му сложиш по нова версия на телефона. Това можеш да направиш сам от сайта на LG.
-
- Регистриран: 02 дек 2010, 22:39
Вие искате да си купите такъв телефон или го продавате?
Ъмм... искам да си взема такъв телефон (ще ми го подярят), но като чета коментарите... нещо започвам да се отказвам тука явно само хората които са недоволни пишат.. А..??:D
АЗ ПРОДАВАМ LG KP500 В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ И ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА ТЪЧСКРИЙНА !!! ДАВАМ ГО СЪС ЗАРЯДНОТО КАРТА ПАМЕТ И BLUETOOTH ПОДАРЪК ! ТЕЛЕФОНА Е ПОЛЗВАН 5-6 МЕСЕЦА НО Е МНОГО ПАЗЕН . НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ДОСЕГА НЕ МИ Е ДАВАЛ МНОГО СЪМ ДОВОЛНА НО ГО ПРОДАВАМ ,ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА И ИСКАМ ДА СИ КУПЯ ДРУГ. ПРИЕМАМ РАЗМЯНА САМО ЗА NOKIA N96 ! ЦЕНАТА НА LG-TO E 150ЛВ. АКО НЯКОЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ НА ПОЩАТА [email protected] ИЛИ ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НА ТЕЛЕФОН 0888608271 ! ;)
Много съжалявам че по неприятно стечение на обстоятелствата трябваше да дам една торба с пари за да не ме осъдят ( "приятелски" бъркотии с неплатени сметки от добри приятели) и този ужасен телефон се озова в ръцете ми.. сега за 200 лева го давам и ще целуна дори новия собственик! Кафе ще го черпя от благодарност че ме отървава... много важно е за мен да ми е удобен телефона, имам sony ericsson s500i.... е съжалявам ама мисля пак да си го ползвам.. тва lg като звънне някой .. 3 години докато отворя калъфчето и внимателно извадя "бижуто" щото дадох толкова пари че все едно ново си го купих ... телефона ми се струва нефункционален с излишни ектри.. ама нали не съм си го избирала аз,... сега ще си го гледам ща не ща.. освен ако не се намери кандидат за закупуването му.. как може sony-to ми да има опция за всеки контакт да звъни с различна мелодия.. и то мп3.. а lg-to не е чувало за такова "чудо".. и с тоя тъчскрийн.. шубе ме е да го натисна по-силно, а като го галя понякога не хваща.. телефонния указател като облик и функционалност е повече от плачевен, поне не мен не ми е удобен... бутона за преместване надолу по списъка ми е супер неудобен също... едно хубаво нещо не видях в тоя телефон.. батерията като писне че пада.. на сонито ми държи по половин ден ... а на ел джи-то... 5 минути и сбогом адиос! просто... както и да си кривя душата нищо хубаво не може да излезе от устата ми относно този телефон...