KU990 Viewty
Re: LG KU990 Viewty
Първо, никът му не е Мистър Есато, а m-r, esato, което идва от големия сайт Mobile Review. Второ, ако той е некомпетентен, то не знам кой е. Познавам го лично (виртуално) и мога да ти кажа, че има достъп до модели, за които ние не сме и чували.
Така че и ти мисли, преди да говориш за хора, които не познаваш. Твоето "вътрешно инфо" може да се прочете навсякъде.
Така че и ти мисли, преди да говориш за хора, които не познаваш. Твоето "вътрешно инфо" може да се прочете навсякъде.
МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА!!! Почти всички теми се превръщат в МЕЖДУ ЛИЧНОСТЕН СПОР.
Добре, може да си разцъквал телефона, но идеята беше, че не си разцъквал *ПРОТОТИПА*.
Между другото, deezel е модератор в този форум и много талантлив автор в Download.bg. А освен това е и много свестен ;)
И аз въобще не завиждам, защото Viewty е много далече от това, което търся в телефоните. Даже не знаех че е излязъл вече, тъй като той е поредният не-сматфон на LG и като такъв е абсолютно безинтересен за мен. Имам информация(и наистина е вътрешна), че Google работят с LG за внедряване на новата OS Android в телефоните на LG.Първите телефони ще се появят през Q2/Q32008. Тогава ще стане интересно. :)
Предлагам да спрем спора и да се върнем на темата.
Между другото, deezel е модератор в този форум и много талантлив автор в Download.bg. А освен това е и много свестен ;)
И аз въобще не завиждам, защото Viewty е много далече от това, което търся в телефоните. Даже не знаех че е излязъл вече, тъй като той е поредният не-сматфон на LG и като такъв е абсолютно безинтересен за мен. Имам информация(и наистина е вътрешна), че Google работят с LG за внедряване на новата OS Android в телефоните на LG.Първите телефони ще се появят през Q2/Q32008. Тогава ще стане интересно. :)
Предлагам да спрем спора и да се върнем на темата.
Телефона вече се продава на цена от 750лв,някой купи ли си го вече да сподели впечатления?
къде го има за 750??дай линк или инфо ако може....
v e v nali4nost na tazi cena
Kyde go ima za 750lv. ??
Дали е по добър от на Samsunga модела?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Аз ще си го купя този телефон