KU990 Viewty
Re: LG KU990 Viewty
Че има ли причина да не продължи ? Пиши отзиви моля.
За сега се зарежда.
Ще пиша разбира се.
Ще пиша разбира се.
Като клипове и снимки е уникален вчера разгледах клипове в youtobe
ама като софтуер е много назад след iPhone
ето едно клипче с телефона.
http://www.youtube.com/watch?v=AAjQUVwdmag
най много ме дразни това че неможе както на iPhone да се сменят снимките и немогат според положението на телефона да се променят .Всичко са го направили да се сменя много рязко и грубо /грозна работа/
Много му куца интерфейса на този телефон и няма WiFi :(
Както при N82 грубо и грозно се променя изображението според положението на телефона и тук така са го направили.
Май iPhone не случайно е най добрият телефон като интерфейс който работи с докосващ екран.
Ако беше с интерфейса и работата на iPhone
плавното отваряне на всичко и красота при движенията щеше да е най добрия телефон с докосващ екран.
Най хубавото в него е камерата и видеото което прави.
Ето клипче за работата на iPhone
слагам го за да прецените сами разликата която има между двата телефона.
http://www.youtube.com/watch?v=G-QMynSAxJY
Много се ядосвам на корейците че толкова много са се постарали над камерата видеото а най важното интерфейса смяната на режима на телефона красотата в движенията които има iPhone неможаха да направят .
Жалко за LG :(
ама като софтуер е много назад след iPhone
ето едно клипче с телефона.
http://www.youtube.com/watch?v=AAjQUVwdmag
най много ме дразни това че неможе както на iPhone да се сменят снимките и немогат според положението на телефона да се променят .Всичко са го направили да се сменя много рязко и грубо /грозна работа/
Много му куца интерфейса на този телефон и няма WiFi :(
Както при N82 грубо и грозно се променя изображението според положението на телефона и тук така са го направили.
Май iPhone не случайно е най добрият телефон като интерфейс който работи с докосващ екран.
Ако беше с интерфейса и работата на iPhone
плавното отваряне на всичко и красота при движенията щеше да е най добрия телефон с докосващ екран.
Най хубавото в него е камерата и видеото което прави.
Ето клипче за работата на iPhone
слагам го за да прецените сами разликата която има между двата телефона.
http://www.youtube.com/watch?v=G-QMynSAxJY
Много се ядосвам на корейците че толкова много са се постарали над камерата видеото а най важното интерфейса смяната на режима на телефона красотата в движенията които има iPhone неможаха да направят .
Жалко за LG :(
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Много странно, аз смятам че като функционалност LG е много по напред от ябълката, на мен това което виждам ми харесва, нито обхват губи, както писаха, нито съм забелязала проблеми от каквото и да било естество. Добър дисплей, добра резолюция, бълкарска виртуална клавиатура, бърза връзка, чуден браузър, преглеждане на документи, въобще всичко е ок !
MaxMaraa
сравни двата клипа малко по долу под твоето мение съм го поставил за да може всеки да прецени работата и най вече интерфейса менюто на телефона обърни много добре внимание на плавноста на работата на iPhone и забелеви че LG
нямат като функция промяна на картината според положението на телефона ....
забележи грубата работа с мен'то на LG
просто искрено съжелявам а толкова много се надявах поне LG да направят заместника на iPhone след като Samsung направиха тази боза Samsung Armani.
За момента колкото и да ми е кофти да го призная iPhone си остава лидера при интерфейса на на всички телефони създавани до момента .
Оставам с надеждата че поне Nokia ще направят нещо подобно а защо и да не и по добро,само да не е както при N82 акселометъра пълна скръб толкова грубо сменя снимките и положението на картината.
Ето вижте работата на N82 акселометъра пълна скръб :( в сравнение с iPhone
http://www.youtube.com/watch?v=jYkuhU-uGJs&feature=related
сравни двата клипа малко по долу под твоето мение съм го поставил за да може всеки да прецени работата и най вече интерфейса менюто на телефона обърни много добре внимание на плавноста на работата на iPhone и забелеви че LG
нямат като функция промяна на картината според положението на телефона ....
забележи грубата работа с мен'то на LG
просто искрено съжелявам а толкова много се надявах поне LG да направят заместника на iPhone след като Samsung направиха тази боза Samsung Armani.
За момента колкото и да ми е кофти да го призная iPhone си остава лидера при интерфейса на на всички телефони създавани до момента .
Оставам с надеждата че поне Nokia ще направят нещо подобно а защо и да не и по добро,само да не е както при N82 акселометъра пълна скръб толкова грубо сменя снимките и положението на картината.
Ето вижте работата на N82 акселометъра пълна скръб :( в сравнение с iPhone
http://www.youtube.com/watch?v=jYkuhU-uGJs&feature=related
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Още нещо искам да добавя - N82 прави по-хубави снимки от KU990, но KU990 снима по-хубаво видео.
За мен е важна функционалността, вземи си да ползваш ябълката за няколко дни, като отвориш 2-3 страници за половин час, ще ме разбереш, да не говорим че има абсолютно елементарни функции. Нямя лошо, зависи на кой за какво му трябва.
хм, видеото на viewty не ме впечатлява особено като качество.
Според мен и видеото и снимките са чудесни, светкавицата е супер и снимките на тъмно стават чудесни, за разлика от много други подобни телефони. Но се надявам някой , който вече го има а напише мнение.
ето мнение - светкавицата е слабичка