KU990 Viewty

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Re: LG KU990 Viewty

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 10:08

Ето за това, всички трябва да си тестват сами, а не да се уповават само на чуждо мнение. За мен светкавицата не само не е слаба, а напротив много е добра, но кой знае не съм специалист в светкавиците. така че всички хора се радват на различни неща и разочароват от различни неща. Като имам предвид че това все пак е телефон, съм супер приятно изненадана, това е първия не смартфон, който ми върши работа за всичко от което имам нужда.Въобще не го сравнявам с ябълката, абсолютно безмислено е, както и сравненията с други телефони, защото той не е с операционна система. За мен единственото дразнещо е липсата на място за стилуса и това че трябва да се мандахерца около телефона, липсата на капаче за камерата и това че ограничава входящите мейли до 1гб. Всичко останало ме радва, бърз е , скоростта на данни е супер, ровенето в интернет е удоволствие, не забива, приятен интерфейс, супер лесно и интуитивно превключване от ММС на СМС, а не със 1000 отделни настройки, които трябва да променяш, както при покетите. Отваря всички необходими формати документи, чудесна камера и видеол лесна синхронизация с компютър, без проблем распознава ръкописен текст. Няма WIFI и джи пи ес, но аз не ги ползвам и нямам нужда от тях, така че всичко си е ок с телефона, просто въпрос на лично виждане и нужди.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 07 яну 2008, 14:11

"това че ограничава входящите мейли до 1гб".
Ясно и точно.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 14:18

Сбъркала съм, ясно е като бял ден нали? Който не пише, не бърка, не веднъж съм казвала че проблема на 99% от българите е в негативизма, най обичаме да се подиграваме и да търсим грешките на другите, щом те кефи :)))) 1 мб, сега добре ли е ? Егати хората, ама аз съм си виновна, за какво ли пиша във форума, все едно си нямам работа !

buttman

Мнение от buttman » 07 яну 2008, 15:09

Ами и 1MB не е.Намериха се двама опоненти и веднага показа другото си лице.
Всеки има право на мнение.Моето мнение
е,че просто цитираш ревюто в gsm..arena.
Знаеш ли дали поддържа няколко приложения едновременно? За такъв телефон това е важно.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 15:20

Може да си имаш твое мнение, но характеристиките не са въпрос на мнение, така че ако ти стиска, ела да видиш сам, няма защо да ме разсмиваш с глупости от рода, какво цитирам, нямам нужда да цитирам, държа телефона в ръка от 1 ден ! Заповядай лично да видиш, колко приложения отваря, щом не знаеш и какво е ограничението за мейлите! Чудя ви се на повечето дето си чешите езиците тук, само мен не включвай в кюпа, давам мнения само за неща, които имам или съм имала! Но за пореден път се убеждавам, че са малко сериозните хора тук, които искат да споделят мнения и реални впечатления, така че да решим спора и си оставайте със здраве, нямам намерение да си вдигам кръвното с глупости!

buttman

Мнение от buttman » 07 яну 2008, 15:53

Знам това,за което те питам.Обаче не получих отговор от теб. Защо? Нали затова е форума.Според теб на всеки
въпрос в тоя форум отговорът е " ела и
ще видиш".
От какво да ми стиска.Страшна ли си или...Уж те разсмивам,пък вдигаш кръвно.Овации и ръкопляскания ли искаш?
Ще си позволя да се усъмня в неволността на грешката относно 1GB мейл.
Човекът ти посочи един недостатък.И ти
избълва една камара празни приказки.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 17:40

:)

buttman

Мнение от buttman » 07 яну 2008, 18:01

Хубав пост.Също като предните ти.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 18:41

Нали? Знаех че ще ти хареса ! Успешна Нова Година ти пожелавам и дано намериш някой друг без работа, че да не си пишеш сам !

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 07 яну 2008, 18:48

Хора, защо се карате?

Пари ли има да разделяте, заради някой важен за вас човек ли го правите?

Не ми се иска да звуча все едно съм нещо особено, не е така, всички сме хора и всички правим грешки. Ако продължаваме да отбелязваме малките разлики по между си, няма да забележим многото общо, което имаме!!!

Нека не си разваляме настроението! Не си заслужава! :)

Отговори