KU990 Viewty

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: LG KU990 Viewty

Мнение от buttman » 07 яну 2008, 22:27

Ако не се лъжа си пиша с теб, следователно
сам,както твърдиш.Ти си нищо.
И все пак не успя ли да разбереш? Кажи го
ясно: поддържа ли Viewty multitasking или не.
И какви са тия гигантски мейлове,които изтъкваш за достойнство.SMS,MMS - това са
атрибути на телефони за 50лв.
Трудно е да отговориш,трябва да имаш телефона.Аз знам отговора.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 22:41

Дали аз съм нищо, това не решаваш ти, с мен не си пишеш а се заяждаш, защото ти е толкова аспирина, но ми е под достойнството да ти отвръщам със същата простотия. Незная какви точно комплекси те тресат и не ме интересува, ако мислиш че е голямо геройство да имаш този телефон, нещо си се объркал. Както споменах в предишен пост, пиша и споделям мнение, само за телефони , които имам или съм имала, това ме отличава от такива като теб, ако обичаш не се обръщай повече към мен, не ми е приятно ! А на ужасно сложния ти въпрос, телефона поддържа мултитаскинг и това го отличава от подобни хибридни телефони, нищо трудно, Армани има същия мултитаскинг. Между нас казано, не трябва да имаш телефона, за да знаеш това, в ревютата го пише, ама ти нали си гений ! 1 мб, не е гигантски мейл, освен ако не си на 10 и не ползваш телефона само за забавление.

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 22:47

Не мога да проумея, защо има хора, които влизат тук за да убиват време и да си чешат езиците. Много е неприятно, за да не изпадам в подобни ситуации, няма да пиша повече и без това, повечето от хората, които се интересуват от нещо, за което смятат че мога да им бъда полезна, ми пишат на мейла, за да не си губят времето в пререкания и безмислени обиди. Извинявам се за разводняването на темата.

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 07 яну 2008, 23:36

http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=149832&cat_id=6&view=0
MaxMaraa май аз няколко месеца преди теб осъзнах това за чешенето на езиците и сега като много други стари фенове на форума гледам малко безучастно отстрани, но повярвай ми на личната е много по-весело

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 07 яну 2008, 23:47

Важното е че има хора като теб, това осмисля много неща :))) Аз ще съм поредната, която ще гледа само от страни, тук много хора не се радват, когато споделяш реални мнения и впечатления, комлекси ли са това, завист ли е , вече не ме интересува !

Поздрави !

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 07 яну 2008, 23:59

E, аз не знам нищо Едва от 10ина години ползвам мобилен телефон Но наистина много свестни момчета се махнаха оттук Както винаги съм казвал кофти е, че сме на Балканите, смешно е, че все още се спори кой е по-добър Левсkиили ЦСКА, Nokia или SE. Другото е и завист и комплекси

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 08 яну 2008, 07:36

MaxMaraa
според мен е излишно да защитаваш телефон който е по зле като интерфейс от iPhone
А за satman мога да кажа че е на ти с телефоните познавам го добре и невярвам да цели да се заяжда с тебе.
Просто много се палиш без да има за какво.
Я по спокойно и без излишни нерви.
satman е свестен човек просто не спорете за глупости.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

MaxMaraa

Мнение от MaxMaraa » 08 яну 2008, 10:39

Какво ти става Аполон, какво значение има тук, телефоните с какъв интерфейс са? Не защитавам никой телефон, за това взимам телефони от различни марки. Просто за разлика от доста хора съм обективна, а проблема дойде от една грешка, поради която ме обвиниха в лъжа и свестния Сатман, ме използва за да си запълни деня. По добре прочети преди да пишеш. Защо трябва някой да ме обвинява в лъжа и да се заяжда, това не го разбирам, аз никой не лъжа и не обиждам, писах че държа телефона в ръка и много добре знам какво му е ограничението за входящите мейли и това е едно от нещата които ме дразнят, защото получавам и доста по големи мейли от 1мб. Само дето като го писах, съм написала 1гб и стана еднааа, смях подигравки, аз видях колко е свестен Сатман, така че всичко е ок. Поне разбирав, защо много хора избягват да пишат тук и ми пишат на лична, ще последвам техния пример, виждам че нямате нужда от притежатели на определени телефони , а ви е по хубаво когато си фантазирате за тях.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 09 яну 2008, 02:46

Мене пък защо ме намесвате немога да разбера?
Казах че iPhone е с най добрия интерфейс по добър от този LG KU990 Viewty.
iPhone отваря снимките по коренно различен начин прави го много добре ,просто за момента си остава уникален телефон .
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

preview
Регистриран: 15 фев 2006, 20:18

Мнение от preview » 09 яну 2008, 12:07

еми в БГ е за около 900 лева, даже вече го има по магазините ;)

Отговори