LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Деймммммммммм, това беше неочаквано. В Северна Корея хората вече получават ъпдейта! В близките дни най-вероятно ще започне и по-широко распространение. Тея направо забиха един шамар в лицето на останалите производители! Явно не е толкова трудно да си ъпдейтваш телефоните. Ясно е, че Г5 не беше голям успех, но да получиш толкова бързо Нугата, е голям плюс. А и от 2 години насам, те много подобриха ъпдейтите като цяло (за сигурност идват малко след нексуса).
Ако изкарат добър телефон с добър дизайн и без Буутлуп най-накрая, следващия ми телефон има МНОГО голяма вероятност да е от тях.
За инфо: Другите производители едвам почват да пускат БЕТА тест за Нугата.. Което значи, началото на 2017 Нуга за нас... Смешна работа стана :)
Ако изкарат добър телефон с добър дизайн и без Буутлуп най-накрая, следващия ми телефон има МНОГО голяма вероятност да е от тях.
За инфо: Другите производители едвам почват да пускат БЕТА тест за Нугата.. Което значи, началото на 2017 Нуга за нас... Смешна работа стана :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
[Quote]В Северна Корея хората вече получават ъпдейта! [/Quote]
Те от храна имат повече нужда от колкото от Nougat ;)
Те от храна имат повече нужда от колкото от Nougat ;)
Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Да, те там са още от времената на синемагугу нуга:D
Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Ти , явно си нямаш и най-малка представа, на колко светлинни години в развитието си е Южна Корея от България.
Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Аз по погрешка съм написал Северна, от бързината... Може затова да го е написал. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Те и за Г4 бяха от първите пуснали Marshmallow миналия ноември. Друг е въпросът, че с него имах проблеми и се върнах на Lollipop. Не знам като пуснат и за моя 7 дали ще се възползвам при положение, че телефонът след ремонта работи идеално с 5.1.
Re: Re: Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
А бе колко пъти да ти обяснявам, че имаш проблеми, защото си с европейски телефон-менте и ония дебили (Виваком) не е ясон откъде се снабдяват?
Като дойдеш насам ще ти покажа перфектния G4, който няма нищо общо с Европа :D
пп. След малко ще проверя да видя има ли ъпдейт до 7 на G5-цата ;)
Като дойдеш насам ще ти покажа перфектния G4, който няма нищо общо с Европа :D
пп. След малко ще проверя да видя има ли ъпдейт до 7 на G5-цата ;)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Твоя G4 е южно-корейски (да ти пиша ли моделА?) къде го "пъхаш" в схемата... :P
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Има европейски версии без дефекти, явно са единици. А и моята Г4ка знаеш как се товари, едва ли е като вашата. :D Все пак, след ремонта е чук. В крайна сметка видя кво се получи с твоя азиатски V10. За тва си е риск като цяло, а и нямам нерви и желание като тебе всеки месец с нов апарат. :D Ето за моя ще има андроид 7, яко...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG пусна Android 7 Nougat за G5!!!
Ти пак не четеш - от лявата ми страна има G4, а от дясната ми има G5.
И ако искаш да знаеш са от Северна Корея и затова нямат проблеми (апаратите не са мои, ама са в семейството, де) ;)
И ако искаш да знаеш са от Северна Корея и затова нямат проблеми (апаратите не са мои, ама са в семейството, де) ;)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!