Nexus 4 E960
Re: LG Nexus 4 E960
И 600 бих дал за 16 гб версия ама наще тия промоции не ги бъркат. Засега ще си седа с моя galaxy nexus :(
Ако наистина има навити да дадат 400, ще ви донеса колкото искате :Д Прибирам се в края на месеца
Качеството на камерата е под средното ниво, а цветовете на дисплея са зле в сравнение с някой AMOLED да речем . Бях се насочил към този телефон, но след като изгледах всичкият видео и снимков материал , изчетох ревютата в двете арени и тук се отказах - язък за хубавите процесор и RAM :(
Toneta, как може да стане 400 лв за 16 ГБ версия, да го внесеш?
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
[Quote]Ако наистина има навити да дадат 400, ще ви донеса колкото искате :Д Прибирам се в края на месеца[/Quote]
Здравей,
Бих искал да се организираме (всички хора които искат този смартфон), ти кажи при какви условия би ни го доставил? Ако са повече бройките няма ли да имаш проблем при пътуването? Не знам за другите които го искат, но бих желал да е неразпечатан (ще е за подарък), не е за мен. Знаеш как е с подаръците... ;)
Ще се радвам да отговориш ;)
Здравей,
Бих искал да се организираме (всички хора които искат този смартфон), ти кажи при какви условия би ни го доставил? Ако са повече бройките няма ли да имаш проблем при пътуването? Не знам за другите които го искат, но бих желал да е неразпечатан (ще е за подарък), не е за мен. Знаеш как е с подаръците... ;)
Ще се радвам да отговориш ;)
Нокия с фенерче.
Не забравяйте, че към цената от $249 за 16GB модел се добавя ~ $15 данък и поне $10 доставка. :)
Всъщност вече ми излиза, че го няма наличен. Ще пиша пак ако се промени нещо.
-
@[B]A4i[/B] - Какъв данък, каква доставка?! [B]Toneta[/B] е написал черно на бяло [B]400[/B] лв. мен тази цена ме устройва перфектно.
@[B]Toneta[/B] - Дано е само временен проблем, ти помисли междувременно какви условия те устройват и ги напиши тук, за да може всеки да си прецени дали и него го устройват.
@[B]Toneta[/B] - Дано е само временен проблем, ти помисли междувременно какви условия те устройват и ги напиши тук, за да може всеки да си прецени дали и него го устройват.
Нокия с фенерче.
Написал/а ти е цената,на която може да го поръча,но както спомена A4i,има дължим данък и такса.
-
И ти ли си от "чукчетата", които само пишат без да четат?! Сериозно ли трябва да ви се обяснява като на бавноразвиващи се?!
Цитат от [B]Toneta[/B]:
[B][Quote]Ако наистина има навити да дадат 400, ще ви донеса колкото искате :Д Прибирам се в края на месеца[/Quote][/B]
АЗ съм НАВИТ да дам [B]400[/B] лв.
ТИ да виждаш някъква друга сума освен [B]400[/B] лв.?
Цитат от [B]Toneta[/B]:
[B][Quote]Ако наистина има навити да дадат 400, ще ви донеса колкото искате :Д Прибирам се в края на месеца[/Quote][/B]
АЗ съм НАВИТ да дам [B]400[/B] лв.
ТИ да виждаш някъква друга сума освен [B]400[/B] лв.?
Нокия с фенерче.