Nexus 4 E960
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Re: LG Nexus 4 E960
Е то тогава ще излезе Нексус 5 малко не виждам логиката :|
Ако е така, както казваш е страхотна новина! А знаеш ли горе-долу на каква цена, ще дойде? Предполагам, че с план от 20лв, ще е на 670-700лв или греша?!?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 02 дек 2012, 18:09
Ами, за цената можем само да гадаем, но силно се съмнявам да е под 800 лева. За справка, миналата година галактическия Нексус беше 960 лева с план за година по 5 лева. Мисля, че утре Вива официално ще го обяви :)
Нали Нексусите уж щели да бъдат по-евтини с цел подбиване на цените при конкурентите, или това за БГ не важи?:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами не важи. И причината е, че LG са лакоми гъзове, вместо да вземат пример от Asus...
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Има едно сайтче, което ти прави адрес в америка и от там ти доставя каквото си купиш в България на не много висока цена (50 лева до България), което прави 590 лева 16гб нексусче, само да се набарат бройки в америка от гугъл стора.
Ех как искам да си взема едно Нексусче сега за коледа, кво се правят на интересни тия от LG?:| Нито С3 ми трябва нито нищо само LG Nexus 4 в комбинация с Asus Nexus 7+32gb+3G, какво му трябва на човека...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
С3 лесно може да го направиш Нексус със СМ10, че дори и по-добър заради добавките. Няма нужда да чакаш.
Поне за S3 вече има официален JB...
Добре де, според вас още, колко ще се поддържа С3-та? Аз залагам на една година. Вярно, че съм маниак и на една две години телефоните ги сменям, но идва и такъв момент в, който производителите не ти предлагат почти нищо ново, и дори да има нещо ново отново трябва да се разделиш с не малко количество пари за да си актуален! Е надявам се, че при Нексусите, ще имам поддръжка до като хардуера му го позволява, и тогава бих си взел ново устройство ако е вече генерално променено, както като ОС така и, като визия с нещо наистина заслужаващо си да дадеш тези пари, които хич не са малко. Това е мое виждане на никой не го налагам!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra