Optimus 2X P990
Re: LG P990 Optimus Speed
За мен един от най-голямите + на ЛГ-то спрямо СГС2 е http://www.youtube.com/watch?v=ISiU7bOsBL4 през DLNA това няма как да се случи :D а и също не знам дали "N" стандарта ще смогне на full hd трансфер през DLNA не съм тествал де, но най-сигурното си е hdmi :)
п.с: ако обичаш да цъкаш игри лг-то е твоя телефон http://www.nvidia.com/object/tegra-games-applications.html всичко ново читаво ще е оптимизирано (и) за тегри-те (whistle)
п.с: ако обичаш да цъкаш игри лг-то е твоя телефон http://www.nvidia.com/object/tegra-games-applications.html всичко ново читаво ще е оптимизирано (и) за тегри-те (whistle)
Мерси много за линковете,телефона е просто невероятен!!!! И видео записа си е със 30 fps при full HD,тези от mobile-review.com явно са тествали някоя ранна бройка със още неоптимизиран софтуер...
Ще вземеш телефона за по-малко от 730 лв (във Виваком е толкова)...
говоря за версията на фърмуера, не за android
нещо от типа на V10b, V10c или V10d
нещо от типа на V10b, V10c или V10d
Засега телефонът си има доста трески за дялане: лагав UI, бързо падане на батерията, като се човърка, нестабилност (не при всяка бройка), crapware-a на LG понякога прави проблеми, качеството на звука по време на разговор, слабият звук на звънене. Вижте форумите на XDA...пълни са с подобни теми. За щастите повечето недъзи са най-вероятно софтуеърни. Съвсем скоро идва ъпдейт до 2.3 и да се надяваме, че телефонът ще лети.
В момента оптимус 2х има по-лагав транзишън между десктопите от моя оптимус 1.
В момента оптимус 2х има по-лагав транзишън между десктопите от моя оптимус 1.
@chilko V10b
@Bio "лагав UI" и аз гледах клипчета в youtube с този проблем, но при мен няма такива проблеми... предполагам с един factory reset или смяна на launcher-a трябва да се оправи (whistle)
Мойта батерия си кара ден и половина без проблем (yes)
С качеството на звука по време на разговор също нямам проблеми съвсем нормално се чува.
Звука на звънене е същия какъвто ми беше на MM и SGS.
Лаг при смяна на десктопите също не виждам.
@Bio "лагав UI" и аз гледах клипчета в youtube с този проблем, но при мен няма такива проблеми... предполагам с един factory reset или смяна на launcher-a трябва да се оправи (whistle)
Мойта батерия си кара ден и половина без проблем (yes)
С качеството на звука по време на разговор също нямам проблеми съвсем нормално се чува.
Звука на звънене е същия какъвто ми беше на MM и SGS.
Лаг при смяна на десктопите също не виждам.
Може би имаме различна представа за Лаг :)
вчера успях да ъпдейтна до V10d, но не знам дали ъпдейта е достъпен за всички. все пак пробвай през компютърното приложение на lg. инсталираните програми се запазиха.
Чилко, каква сим карта (на кой оператор) в момента ти е в телефона? Ако е на Виваком, би ли пробвал да сложиш карта на Мобилтел например, за да видиш дали можеш да провеждаш разговори. Защото ми се струва, че версия D брандира устройството...
Като ъпдейтвах преди седмици софта на майка ми О2Х, ъпдейтърът ми сложи от версия б на версия с. Оттогава телефонът спря да работи с Мобилтел. Сега в XDA чета, че ъпдейта до D e за брандирани телефони. Baseband: 05042011. Аз сложих на майка EURO OPEN пак от 05042011 и работи с всички.
Като ъпдейтвах преди седмици софта на майка ми О2Х, ъпдейтърът ми сложи от версия б на версия с. Оттогава телефонът спря да работи с Мобилтел. Сега в XDA чета, че ъпдейта до D e за брандирани телефони. Baseband: 05042011. Аз сложих на майка EURO OPEN пак от 05042011 и работи с всички.
ползвам го с карта на globul и няма проблем. след ъпдейта вече е активна опцията за автоматична промяна яркостта на екрана, която иначе не действаше