Optimus 2X P990
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: LG Optimus 2X
Все още няма официален ъпдейт до Андроид 4, но по всяка вероятност скоро ще има такъв. От няколко дни излизат CM10 версии в сайта на ЦианогенМод (Андроид 4.1), но мисля че ще им трябва още време да пуснат нещо което да работи добре без бъгове - лично аз ще изчакам до края на месеца преди да пробвам какво са сътворили. Има добри шансове да се получи нещо добро, защото работят на базата на официално даден от LG лийк за Андроид 4. Да стискаме палци!
Re: LG Optimus 2X
Здравейте.Изчетох всичко за този телефон и мнението ми е на 6.Искам,ако може,да ми каже някой от първа ръка,който го има телефона, как се държи самия телефон.
-Батерията му е ясна.То няма тъч който да кара по 5 дена.Ден-два е нормално - три е пресилено малко.
-процесора ми е ясен - силен и доста добри отзиви прочетох
-рам паметта - някой викат че е малко,а други казват че 512 си е ОК.
- вградената памет е перфект,а това че има за допълнително е още по ОК
-тъча искам да знам как е като чувствителност и стъклото подава ли се на драскане?
-някой викат че имало ЛАГ и такива му работи - не вярвам на такива слухове
-искам да знам как е като звук - когато говориш и когато слушаш(и двете понятия)
-говорителя нормален,слаб или прекалено скапан е(сравнете го с Wildfire S)
-камерата като гледам си е перфект за телефон.не искам повече от нея.има си и светкавица.
Нещо ако съм пропуснал може да ми го кажете.Дано получа свестни коментари.Предстои ми покупка и се замислям за него.Благодаря ви предварително и весели празници ;)
-Батерията му е ясна.То няма тъч който да кара по 5 дена.Ден-два е нормално - три е пресилено малко.
-процесора ми е ясен - силен и доста добри отзиви прочетох
-рам паметта - някой викат че е малко,а други казват че 512 си е ОК.
- вградената памет е перфект,а това че има за допълнително е още по ОК
-тъча искам да знам как е като чувствителност и стъклото подава ли се на драскане?
-някой викат че имало ЛАГ и такива му работи - не вярвам на такива слухове
-искам да знам как е като звук - когато говориш и когато слушаш(и двете понятия)
-говорителя нормален,слаб или прекалено скапан е(сравнете го с Wildfire S)
-камерата като гледам си е перфект за телефон.не искам повече от нея.има си и светкавица.
Нещо ако съм пропуснал може да ми го кажете.Дано получа свестни коментари.Предстои ми покупка и се замислям за него.Благодаря ви предварително и весели празници ;)