Optimus 2X P990
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: LG P990 Optimus Speed
От Моторолата по-добър ли е?
Коя моторола :D
-
Ти колко модела на Моторола имаш?
Майлстоун!!
Майлстоун!!
По-добър е и от нея и от Galaxy s който имах :P
-
(yes)
От Виваком ли го взе? Колко ти излезе, ако не е тайна. ;)
От Виваком ли го взе? Колко ти излезе, ако не е тайна. ;)
Да, от тях го взех 740лв.
Е айде де сподели впечатления;) интересно ми е какви са ти впечатленията от работата, браузър итн. Без батерията - това не ме интересува
Аз в момента съм още със сток фирм. 2.2.2, чакам ЦМ 7, но за момента телефона работи страшно бързо :) до момента не съм разцъквал "по-бърз" тел със сток фирм! Колкото до браузър-а страниците се зареждат също доста бързо, флаш-а който не е оптимизиран за MD (vbox7) върви супер гладко, единственото насичане което видях е като гледам онлайн тв от сайта на бтв... преди с Галаксито май вървеше по-плавно, но там бях с къстъм ром, лагфикс ext4 и тн. предполагам като сложа нещо къстъм и на ЛГ-то нещата ще си дойдат на място :). Въпреки, че това не ми е проблем защото гледам тв от иптв.бг с vplayer и всичко е ок :). Камерата е на много добро ниво за гсм! С лед-чето може да се снима на тъмно до 3-4м. не като на моторолата до 1м :) има и доста приятни настройки за панорамни снимки и тн. Втората камера също е на ниво , hdmi -а е бомба.
За друго не се сещам ако има нещо питайте :) Батерията кара спокойно 1 ден 1/5.
За друго не се сещам ако има нещо питайте :) Батерията кара спокойно 1 ден 1/5.
Пак аз(blush) дисплеят как е? Чувствителност на тъча, wi-fi чувствителност, че май надолу имаше забележка за това:| Не съм в час с Андроид, но по памет не си с фройо, нали така? Може и да е лаишки въпроса, но софта е писан за едноядрени апарати, та има ли някакви проблеми с това или не?
коя версия е фърмуера?