Optimus 2X P990
Re: LG P990 Optimus Speed
Ехе, това звучи страхотно - 740 лв. при 1 г. договор с такса 5 лв. (yes)
Телефонът май е най-доброто за такива пари, и тепърва ще става по-добър с новите ъпдейти и кастъм флашове - честито (beer)
Телефонът май е най-доброто за такива пари, и тепърва ще става по-добър с новите ъпдейти и кастъм флашове - честито (beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
А без абонаментен план мога ли да го взема? Смисъл да си плащам само вноските за апарата към текущия ми абонаментен план.
Пробва ли вече да играеш някоя игра на голям екран през DLNA или HDMI? Какво е усещането?
@julian72, какво имаш на предвид под това "как е" ? дисплей като дисплей :) 4" като на галаксито по би ми допаднало 4.3", но и това става :)
"Чувствителност на тъча" е нормална а още не съм му свалил лепенката защото не съм си взел протектор :)
"wi-fi чувствителност" в нас хваща из целия апартамент отвън ползвам само 3Г и не ми е правило впечатление :)
@chilko и @julian72 фърмуера е froyo 2.2.2 до края на м. май трябва да пуснат 2.3
@ julian72 да андроид 2.2.x froyo е писан за едноядрени процесори, но проблеми с това няма
2.3 също само 3.0 който е за таблети ползва х2 core, предполагам 2.4 следващата версия която ще е за гсм трябва да добави и x2 core за да може софта да използва максимално възможностите на телефона.
@Sage мерси колега :) и аз се надявам скоро да му сложа цм7 :)
@Boixos Nois може ако си им клиент на повече от 6м, ще ти го предложат на лизинг за 1 или 2г в сайта им пише офертата доста е дървена :) така телефона излиза 960лв.
@milen888 за голям екран е най-яко нещо с коли като нфс-то :) става въпрос да се управлява предимно с акселерометър-а защото в началото малко кофти се нацелват софт бутоните на "екшън" игрите.
"Чувствителност на тъча" е нормална а още не съм му свалил лепенката защото не съм си взел протектор :)
"wi-fi чувствителност" в нас хваща из целия апартамент отвън ползвам само 3Г и не ми е правило впечатление :)
@chilko и @julian72 фърмуера е froyo 2.2.2 до края на м. май трябва да пуснат 2.3
@ julian72 да андроид 2.2.x froyo е писан за едноядрени процесори, но проблеми с това няма
2.3 също само 3.0 който е за таблети ползва х2 core, предполагам 2.4 следващата версия която ще е за гсм трябва да добави и x2 core за да може софта да използва максимално възможностите на телефона.
@Sage мерси колега :) и аз се надявам скоро да му сложа цм7 :)
@Boixos Nois може ако си им клиент на повече от 6м, ще ти го предложат на лизинг за 1 или 2г в сайта им пише офертата доста е дървена :) така телефона излиза 960лв.
@milen888 за голям екран е най-яко нещо с коли като нфс-то :) става въпрос да се управлява предимно с акселерометър-а защото в началото малко кофти се нацелват софт бутоните на "екшън" игрите.
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Усещал ли си недостиг за RAM памет? ... т.е. стигат ли тези 512МБ? :)
Стигат в хда има ромове които предлагат 230фрее рам от startup...
А и щом Nexus S е с 512 предполагам едвали ще имам проблеми с рам-та скоро :)
Но няма лошо да има и повече :D
А и щом Nexus S е с 512 предполагам едвали ще имам проблеми с рам-та скоро :)
Но няма лошо да има и повече :D
За снимките да те питам как са? Видях че си доволен от тях,но аз четох ревюто на телефона в mobile-review.com и там бяха много недоволни от качеството на снимките.И от HD-видеото бяха недоволни,нарекоха твърдението на LG,че снима full HD видео телефона маркетингов трик,тъй като кадрите са 24 само при тази резолюция.При тези кадри било безсмислено да се снима,та дефакто телефона снима само 720p.Да те помоля да направиш едно клипче и да споделиш с колко кадъра снима на full HD. Иначе телефона изглежда много добре и аз обмислям евентуално да си го купя (yes)
Снимките са екстра (yes) , виж това ревю http://k35.eu/i/374
http://www.youtube.com/watch?v=qq-VRHhOHbY ето ти едно видео пусниси "show video info" и гледай video fps, както казах видето за телефон е добро аз нз какво очакват тия от mobile-review.com това не е нито камерофон нито hd камера :| а телефон (whistle) гледах full hd и от atrix, sgs 2 и да ти кажа разлика няма тва са телефони :) ако искаш хубаво видео си вземи видео камера :)
п.с: според мен може да се подобри малко записа ако се сложи външна карта по-висок клас и се записва директно на нея, но сега немога да тествам :) ако държиш може утре други ден да направа 1 клипче и да го кача.
http://www.youtube.com/watch?v=qq-VRHhOHbY ето ти едно видео пусниси "show video info" и гледай video fps, както казах видето за телефон е добро аз нз какво очакват тия от mobile-review.com това не е нито камерофон нито hd камера :| а телефон (whistle) гледах full hd и от atrix, sgs 2 и да ти кажа разлика няма тва са телефони :) ако искаш хубаво видео си вземи видео камера :)
п.с: според мен може да се подобри малко записа ако се сложи външна карта по-висок клас и се записва директно на нея, но сега немога да тествам :) ако държиш може утре други ден да направа 1 клипче и да го кача.
Ще бъде чудесно,мерси много (yes) Както казах,аз сериозно обмислям да си взема този телефон,затова те питам основно за недостатъци какви има,предимствата са по видими.По-принцип се бях насочил към Samsung Galaxy S 2,но сега ми предлагат LG-то на уникална цена и смятам да се възползвам...