Optimus L3 E400

van necker
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Re: LG Optimus L3 E400

Мнение от van necker » 21 юни 2012, 02:23

не е тъп просто е с готин и инетресен дизайн , а и е за хара които искат да изглеждат разли4но

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: LG Optimus L3 E400

Мнение от behroozwolf » 10 окт 2012, 21:17

Имам въпрос, понеже придобих LG L3 и реално това ми е първия андроид телефон и имам няколко въпроса, след като си направя google акаунт и примерно си спра интернета, ще мога ли примерно постоянно да използвам календара, защото при първото влизаме в него ми искаше акаунт. Има ли начин също да видя дали в момента ми харчи МБ,т.е да видя дали съм в интернет и ако можете да ми кажете как да изключвам и да включвам използването на МБ от оператора, защото намерих един бутон от горе на екрана от където се включва Wi-Fi, една иконка за връзка за данни, но в настройките не намирам от там дали има опция също. Също дали е нормално постоянно около 220 мб рам да се използва, при никакви включени приложения. Също, ако може да попитам, как да видя дали имам активни приложения, понеже обикновено като се задържи главния бутон под екрана, ти излиза дали има активни и дали искаш да ги изключиш, а при ЛГ Л3 ти излиза последните използвани приложения.

Отговори