Optimus L7 P700
Re: LG Optimus L7 P700
Взех си го. Някой ако иска мнение, да пише
Интересува ме камерата. Близки снимки как прави от 10 см примерно т.е. автофокуса работи ли добре. Много ситен текст като снимаш и после зумваш максимално вижда ли се ясно или почва да маже или става неясно. Видеото на компа пикселизирано ли е и накъсва ли . Благодаря ако отговориш че ми харесва като оферта с такъв голям дисплей.
А също как е флаша , отваря ли клипове в ютуб и вебокс . Това ми е важно от телефона иначе е супер.
А също как е флаша , отваря ли клипове в ютуб и вебокс . Това ми е важно от телефона иначе е супер.
Пратих ти снимки на мейла, който си въвел тук. За текст не е зле, но ако искаш да се снимаш в компания, ще е доста трудно, защото фокусира наистина бавно и ако не стоят всички на едно място се размазва.
Иначе тези два сайта си имат мобилни версии, така че няма нужда от флаш. Дори не знам дали има пълна поддръжка на флаш. Не мисля и че ще ми се наложи.
Виждам, че тук си посочил, че имаш галакси С 2. Този за втори телефон ли ще го взимаш?
Иначе тези два сайта си имат мобилни версии, така че няма нужда от флаш. Дори не знам дали има пълна поддръжка на флаш. Не мисля и че ще ми се наложи.
Виждам, че тук си посочил, че имаш галакси С 2. Този за втори телефон ли ще го взимаш?
А видеото наистина не е добро. Виж във фоунарена.ком
-
- Регистриран: 09 авг 2004, 16:45
Телефонът е супер! Има всичко, изглежда добре. За 10 дена е забил 2 пъти, при яко ръчкане - за мен това не е проблем. Важно уточнение - аз съм на 34 и за мен супер означава - отварям поща, след това файл - чета, преправям(може) ИЛИ говоря по скайп с видео(без прекъсване). Не качвам тежки игри, не отварям по 7-8 приложения наведнъж и затова 512 RAM ми стигат. След като му дадох почивка и го ползвам за разговори и поща най-вече, батерията държи до 2 дни. Иначе до 1 ден. Не загрява.
Това е. Надявам се да съм ви помогнал с избора на телефон.
Това е. Надявам се да съм ви помогнал с избора на телефон.
Аз се дву-умя между този и Galaxy Ace 2. Nova е дисплеят нали? Още преди година и половина се чудех между Optimus Black и Defy, но сега искам телефон с Nova дисплей :) . Характеристиките не впечатлят, едноядрен процесор с Адрено 200 ужас, по-слаб е от Дефи-то ми, ама дизайнът е трепач, екранът е супер, бял цвят ме грабва просто. Кажете за игрите, аз не играя много, но по тва смотано GPU ме смущава. И процесорът почти последна дупка, да не плюя повече, кажете впечатленията си.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Има ли LED индикатор за пропуснати повиквания,смс ?
На мен ми се е случвало и 15 приложения да отворя без да ми забие. Зависи от приложенията. Като пусна битторента доста бави, дори да не съм пуснала много други приложения.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Здравай искам да попитам батерията колко идържа само на разговиори и смс , имам предвид всеикчко друго да му е спряно като инетернет, да не се слуша мзика или видео , както и 3G да се спряно , абе като обикбновен тела коа се ползва колко държи ?
Имам познат с такъв телефон и при нормална употреба: само разговори ; спомена ми, че кара четвърти ден и беше с още малко заряд на индикатора!