Optimus L9 P760
LG Optimus L9 P760
Отдавна не съм виждала телефон с ксенон
Re: LG Optimus L9 P760
Няма ксенон, има грешка в описанието. Телефона е с обикновена ЛЕД светкавица.
Цялата \"L\" серия е пълен боклук(no).На всичките им куца по нещо или камерата кат на този или дисплея като на останалите и куп други неща.За тези пари по добре 4Х отколкото това(angry)
Nokia 808.
Аз си я гледам всеки ден.
Аз си я гледам всеки ден.
Така е. Имам л7 и е много бавен
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Телефона се появи и при Виваком:
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/lg_optimus_l9/offers
Нелошо телефонче от среден клас, но с неоправдано висока цена (no) На фона на алтернативите, като Samsung Galaxy Nexus, който излиза същите пари или Ascend P1, който е с 100 лв. по евтин, не очаквам предложението на ЛГ да стане масово :)
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/lg_optimus_l9/offers
Нелошо телефонче от среден клас, но с неоправдано висока цена (no) На фона на алтернативите, като Samsung Galaxy Nexus, който излиза същите пари или Ascend P1, който е с 100 лв. по евтин, не очаквам предложението на ЛГ да стане масово :)
чера си го взех от \"Техномаркет\" и ми харесва!Да,екрана му не е много по-голям от на предишния ми апарат-\"Моторола Рейзър\" и почти не се и усеща като по-голям,но телефона е супер!Лек е като Моторола-та и почти не се усеща в джоба,а е много стилен в черния си цвят!Цветовете на екрана му са живи и няма пикселно размазване,въпреки че четох доста отрицателни неща за малкото пиксели на екрана му!Но аз днес си гледах доста клипове в HD качество в \"You Tube\" и апарата няма проблеми!За цената си в момента е много добро попадение!
\"Вчера\",правописна грешка,сорри!
-
- Регистриран: 10 юни 2007, 13:37
Някой знае ли как може да му се обнови софтуера от ICS до 4.1.2 Jelly Bean.Когато пробвам от актуализацията през телефона ми изписва че устройството не е регистрирано,а когато пробвам през LG PC Suite че съм с последна версия.Какво да правя?:(