Optimus One P500
Re: LG Optimus One P500
Има излязъл ъпдейт- V10E
[Quote]what i noticed:
1. all apps and contacts and messages are still intact. same bloatware still there too (layar, app advisor, task killer, et al..)
2. 2 new apps in the application directory ("App installer" and "Games")
3. android version is 2.2.1, Build Number FRG83 (it used to be 2.2 and FRF** as I recall)
4. kernel version is 2.6.32.9 dated NOV 30 2010 (it used to be OCT 5, 2010).
5. Phone got unROOTED (as expected)[/Quote]
Обаче при мен не излиза да го ева. (angry)
[Quote]what i noticed:
1. all apps and contacts and messages are still intact. same bloatware still there too (layar, app advisor, task killer, et al..)
2. 2 new apps in the application directory ("App installer" and "Games")
3. android version is 2.2.1, Build Number FRG83 (it used to be 2.2 and FRF** as I recall)
4. kernel version is 2.6.32.9 dated NOV 30 2010 (it used to be OCT 5, 2010).
5. Phone got unROOTED (as expected)[/Quote]
Обаче при мен не излиза да го ева. (angry)
Ти в момента с коя версия си? Аз ъпдейтвах онзи ден и в момента съм с V10b - 01.10.2010. Видимите новости са Car Home и App Advisor.
Телефона ми показва V10C, а като го включа за ъпдейт, програмата казва че съм с най-новата за моя телефон ( V10В) и спира. :D
Бряях, във форума на xda-developers споменават, че за някои са се появили и версии V10I и L (whistle)
Бряях, във форума на xda-developers споменават, че за някои са се появили и версии V10I и L (whistle)
Здравеи и аз имам този телефон но незнам каде са му игрите МОЛЯТЕ КАЖИ !!!
БЛАГОДАРЯ предварително .
БЛАГОДАРЯ предварително .
Игрите се свалят от маркета, няма вградени ;)
Здр вс моля кажете откаде да тегля игри за този телефон намерих на едно място но бяха само 3 :D:D моля ви [тнх](beer)(beer)(cyber)(whistle)
Пускасш Wi-fi на телефона и в менюто имаш иконка маркет, от там избираш games и радваш. ;)
Приложенията от същото място се дърпат, само че от Applications.
Приложенията от същото място се дърпат, само че от Applications.
Направи си в гуугъл поща, логни се с нея в маркета от телефона си, имаш го като икона и сваляй от там директно на телефона.
Или влез в някой от форумите, http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=122 например.
Или влез в някой от форумите, http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=122 например.
значи wifi ми е пуснат имам рутер но отново ПРАВЯ СМЕТКА от интернет от оператора вуичо ми каза че телефона има нещо дори и когато него използвам може сам да си търси в интернет и отново правя 200 лв сметка сега трябва да съм на щтрек махнал сам СИМ картата си и сам изключил телефона :X:X как да изкюча връзката ми с интернет с ОПЕРАТОРА
Иначе от телефона нямам деуги забелешки тои е супер :P:P с изкючение на това (whistle)