P7200
-
- Регистриран: 09 юли 2006, 20:38
Re: LG P7200
ima da.mi vij mu opisanieto v toq site.
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Космичен!Дано го има в Казанлък!
dobar e !pone taka sam chuval ot okolnite fr!
iskam da pitam dali prez infrata i bluetootha moje da se izpra6tat melodii,temi i kartinki
prez bluetooth sam izpra6tal melodii(MIDI),kartinki(JPG) bez problem,oba4e vsi4ko otiva v papka OTHERS,a ne v Images i Melodies,ne znam za6to.Inache samo MP3 kato izprati6 prez bluetooth otiva v papka MUSIC(kadeto trqbva).O6te ne6o mnogo interesno,ne znam dli e ot software bug,no kogato se snima video s nai golqmata razdelitelna sposobnost 208x160 posle go vazproizvejda samo na barz kadar,vse edno se prevarta napred FFW.Kogato se prehvarli na PC pak e taka.Nqkoi da spodeli dali i pri nego e taka?I bateriqta mu e slabichka...
mnogo zle tel
dano ne si se nabutal veche s takyv
dano ne si se nabutal veche s takyv
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Телефонът не изглежда никак зле. Аз още не съм го виждал на живо, но какво имаш предвид, като казваш че е зле (надявам се да не е само надписът LG вместо SE) ?
da mnogo dobre znam
1) losh obxvat
2)losha kamera ili ishto osobedno
3)bateria koiato ne dyrji gram
e prodyljavam da se chudia koi kupuva takiva tel
a ako niakoi iska prexvalenia im model chocolate az moga da im go nameria za 520lv pak chisto nov
a dkolkoto za imeto da ne zabraviame NOKIA te prodavat samo s imeto si tel e estestveno
shat... gi kupuvat
1) losh obxvat
2)losha kamera ili ishto osobedno
3)bateria koiato ne dyrji gram
e prodyljavam da se chudia koi kupuva takiva tel
a ako niakoi iska prexvalenia im model chocolate az moga da im go nameria za 520lv pak chisto nov
a dkolkoto za imeto da ne zabraviame NOKIA te prodavat samo s imeto si tel e estestveno
shat... gi kupuvat
kak moje da ima losha kamera kato e 2MP?????????????????????????????
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Обхватът е на доста добро ниво и камерата е просто безупречна! Ти въобще имаш ли някакъв опит с този телефон, че се изказваш така неподготвен?! Батерията е факт - не много добра, но останалото написано от теб са глупости!