S5200
LG S5200
Много съм разочарован от тоя телефон. Убеди ме да си го купя един приятел - продавач в "Германос", и за пореден път се убедих че в по-голямата си част продавачите на GSM-и или не знаят какво продават или много добре знаят но това не им пречи да продадат боклук и на родната си майка. Добре бях тръгнал да си търся SE k700, кво ми трябваше да се подлъгвам заради едната камера, която не ми е и нужна...
МИНУСИ
1.Звъна му е толкова тих че трябва да си го закачиш на ухото, та да не пропускаш обажданията.
2. Нужни ми бяха 2 дни за да открия защо не мога да прикрепя снимка към контактите. Оказа се че снимката трябва да е с размер 48х48, така да се каже голяма колкото 1 стотинка. Това не е упоменато в инструкциите, и се наложи да откривам Америка сам, щото онез от Германос не знаеха какъв е проблемът. Ако някой смята да използва снимки за контактите най добре да се съоръжи и с бинокъл.
3.Гласовите бележки и те не стават за нищо. Ограничени са на 10 броя с продължителност 20 секунди. Прослушването през телефона е невъзможно защото звука е много тих. Алтернативата е да се свалят на PC и да се прослушват там. Може би има начин да се използва високоговорителя но и него явно ще трябва да преоткривам (ако съществува).
4.Засега не виждам начин да се прави звукозапис по време на разговор. Ако има то производителят се е погрижил да го скрие добре, също както и останалите простотии.
5.Телефонната книга не може да се синхронизира през Блутута, а инсталирането на програмата за връзка с USB-кабела беше мъчение за мен.
ПЛЮСОВЕ
1. Има възможност да се махне досадният надпис GLOBUL от дисплея.
2.Камерата е добра.
3. Будилникът е с 5 аларми, с 5,6 и всекидневен режим на работа.
МИНУСИ
1.Звъна му е толкова тих че трябва да си го закачиш на ухото, та да не пропускаш обажданията.
2. Нужни ми бяха 2 дни за да открия защо не мога да прикрепя снимка към контактите. Оказа се че снимката трябва да е с размер 48х48, така да се каже голяма колкото 1 стотинка. Това не е упоменато в инструкциите, и се наложи да откривам Америка сам, щото онез от Германос не знаеха какъв е проблемът. Ако някой смята да използва снимки за контактите най добре да се съоръжи и с бинокъл.
3.Гласовите бележки и те не стават за нищо. Ограничени са на 10 броя с продължителност 20 секунди. Прослушването през телефона е невъзможно защото звука е много тих. Алтернативата е да се свалят на PC и да се прослушват там. Може би има начин да се използва високоговорителя но и него явно ще трябва да преоткривам (ако съществува).
4.Засега не виждам начин да се прави звукозапис по време на разговор. Ако има то производителят се е погрижил да го скрие добре, също както и останалите простотии.
5.Телефонната книга не може да се синхронизира през Блутута, а инсталирането на програмата за връзка с USB-кабела беше мъчение за мен.
ПЛЮСОВЕ
1. Има възможност да се махне досадният надпис GLOBUL от дисплея.
2.Камерата е добра.
3. Будилникът е с 5 аларми, с 5,6 и всекидневен режим на работа.
Re: LG S5200
така е и аз мисля че LG не им се удава да произвеждат GSM. Преди доста време пробвах 2 модела внесени от Италия и трябва да кажа че бяха много зле и постоянно забиваха а бяха нови от магазин. Купи си или NOKIA или MOTOROLA може и SONY ERICSSON но никога не слушай хора които хвалят лг..........
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
"Преди доста време пробвах 2 модела" "никога не слушай хора които хвалят лг........" В минало време ли говорим ;) Преди и сега са 2 различни неща LG e качество
be na men mi se struva che na LG neshto mn mn ne im se otdava da sazdavat telove ama drugo da@
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Май произвеждат и флип
http://technology.actualno.com/news_67341.html
http://technology.actualno.com/news_67341.html
Това е телефон който не става за АБСУЛЮТНО нищо!!!!Едвам се отървах от него
lg be pich kakvo ima da se govori
lg nec i tem podobni bokluci kak se kupuvat ne mi e iasno
tova e bokluk ne telefon
lg nec i tem podobni bokluci kak se kupuvat ne mi e iasno
tova e bokluk ne telefon
От 1 седмица съм ве4е с този телефон и мога да споделя мойто мнение 4е съм много доволна от него. Отношението цена/качество е пове4е от задоволително. Не мога да разбера колегата какъв проблем е имал с инсталирането на софт. към телефона, може да не е запознат с ПЦ, аз нямах никакви проблеми. За мен е един добър избор за телефон от средния клас.
Незнам само къде сънуваш доброто отношение на цена срещу качечество и финкции.