X Power
X Power
Здравейте,тук всички сте много компетентни,замислила съм да си сменя телефона с LG X Power.Търся някакви коментари в интернет ..но нещо не намирам...Грешка ли ще е или има някакви проблеми?Бихте ли дали мнение-по запознатите с техническите параметри :).Сега съм с мини-то и нямам оплаквания..освен малко снимките :)Благодаря на отзовалите се :)
Re: X Power
Аз лично за първи път от вас чувам, че има такъв модел :D
Разгледах му характеристиките и ми се струва пълна пръчка! Китайски процесор, слаба камера, евтина сглобка. По-добре вижте нещо друго...
Разгледах му характеристиките и ми се струва пълна пръчка! Китайски процесор, слаба камера, евтина сглобка. По-добре вижте нещо друго...
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: X Power
А колко го препоръчаха :).. говоря за цена д400..Избора беше между него,Huawei P 8 lite и Xiaomi някой..в този ценови клас..Сега съвсем се зачудих..Благодаря ..
Re: X Power
Е то само LG може да направят такава комбинация -страхотен дизайн с 5.2 инчов дисплей и уникално смешен процесор.
Re: Re: X Power
А за тези пари какъв телефон бихте препоръчали? :)
Re: Re: Re: X Power
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/huawei-honor-8-lite.html
Huawei Honor 8 Lite , има го на добра цена във Виваком с някакъв там план . Страхотен за парите си , няма конкуренция . Дизайна е един от нал добрите е момента , с уникално добър дисплей с цветове не дразнещи очите .Гарантирам на 100 % за него . И е бърз , 3 гб рам.
Huawei Honor 8 Lite , има го на добра цена във Виваком с някакъв там план . Страхотен за парите си , няма конкуренция . Дизайна е един от нал добрите е момента , с уникално добър дисплей с цветове не дразнещи очите .Гарантирам на 100 % за него . И е бърз , 3 гб рам.
Re: Re: Re: Re: X Power
P9 lite, Honor 8 Lite < модели с гаранция
Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) < модел без гаранция.
Xiaomi Redmi Note 4X (Snapdragon) < модел без гаранция.
Re: Re: Re: Re: Re: X Power
Здравейте...благодаря ви за мненията.За съжаление хонор 8 е на 529 и ми е скъп...на лизинг не мога да взема още 8 месеца :(Казаха ми хонор 7 бил подобен...какво ще кажете?
Re: Re: Re: X Power
Тук в сайта има Xiaomi на доста добри цени. Моделите Redmi са на доста добри цени. Препоръчвам Redmi 4 Prime. Добър процесор, доста рам, добър екран и добра батерия. Особено за цената от 395 лв. Е, и с българска гаранция, разбира се.
Re: Re: Re: Re: X Power
Много благодаря на всички включили се :)