Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert

kokobraisarcadia
Регистриран: 25 яну 2023, 13:25

Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert

Мнение от kokobraisarcadia » 02 ное 2023, 10:03

Дезактовирах тази функция. Няма нужда от допълнителни пищялки!

falafel
Регистриран: 09 юли 2021, 15:59

Re: Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert

Мнение от falafel » 02 ное 2023, 23:24

Ти си мислиш че си я деактивирал! Тя не може да се деактивира и пищи независимо как си настроил телефона да звъни! За да я деактивираш трайно трябва да извадиш СИМ картата от телефона, друг начин няма.

reedsolomon
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от reedsolomon » 02 ное 2023, 23:56

falafel написа:
02 ное 2023, 23:24
Тя не може да се деактивира [...] За да я деактивираш трайно трябва да извадиш СИМ картата от телефона, друг начин няма.
Уж технически форум, а се пишат такива глупости... Във всеки телефон има опции за cell broadcast и може да се изключва. Отделно - не е нужна сим карта, за да се получават.

Davidova
Регистриран: 18 май 2022, 14:08

Мнение от Davidova » 03 ное 2023, 09:46

falafel написа:
02 ное 2023, 23:24
Ти си мислиш че си я деактивирал! Тя не може да се деактивира и пищи независимо как си настроил телефона да звъни! За да я деактивираш трайно трябва да извадиш СИМ картата от телефона, друг начин няма.
Всеки телефон може да я деактивира и сим картата няма общо.

falafel

Мнение от falafel » 03 ное 2023, 10:46

Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали :lol: Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.

moonstone
Регистриран: 04 мар 2019, 17:25

Мнение от moonstone » 03 ное 2023, 12:50

falafel написа:
03 ное 2023, 10:46
Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали :lol: Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.
Добре бе Фалафеле ,кажи ми тогава как моят телефон и телефоните на семейството ми,които аз настройвам не пропищяха?
Много обичам многознайковци които обобщават...
Като не знаеш как да изключиш нещо - попитай!
Но не пиши пълни глупости по форумите, които заблуждават хората с невярна информация.

falafel

Мнение от falafel » 03 ное 2023, 17:46

moonstone написа:
03 ное 2023, 12:50
falafel написа:
Добре бе Фалафеле ,кажи ми тогава как моят телефон и телефоните на семейството ми,които аз настройвам не пропищяха?
Но не пиши пълни глупости по форумите, които заблуждават хората с невярна информация.
Ами прочети отговорът на фирмата която е направила тестовете вчера и ще разбереш отговора, много е просто. Като не знаеш как действа Cell Broadcast попитай, не пиши глупости по форумите и не заблуждавай хората, най-много да излъжеш семейството ти че нещо си настроил при тях, нас тук няма как да ни излъжеш.

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 03 ное 2023, 22:00

falafel написа:
03 ное 2023, 17:46
moonstone написа:
03 ное 2023, 12:50
falafel написа:
Ами прочети отговорът на фирмата която е направила тестовете вчера и ще разбереш отговора, много е просто. Като не знаеш как действа Cell Broadcast попитай, не пиши глупости по форумите и не заблуждавай хората, най-много да излъжеш семейството ти че нещо си настроил при тях, нас тук няма как да ни излъжеш.
Г-н фалафел, това какво ли е в настройките на телефона?
IMG_6514.jpeg
Може би са бутафорни слайдерчета?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

falafel

Мнение от falafel » 04 ное 2023, 14:02

Г-н Казанова, това действително са бутафорни слайдерчета и са сложени непрофесионлисти по темата да се чувстват важни и да си мислят че нещо зависи от тях. Хубавото е че има и професионалисти и те настройват системата от разстояние и разните бутафорни слайдерчета нямат никакъв ефект, когато системата за ранно предупреждаване заработи телефоните на профаните които са цъкали разни настройки ще запищят както си му е реда и нищо не може да ги спаси от това пищене. Така че дишайте дълбоко и продължавайте да цъкате слайдерчета.

Отговори