Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert
Новина от MobileBulgaria Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert
-
- Регистриран: 25 яну 2023, 13:25
Дезактовирах тази функция. Няма нужда от допълнителни пищялки!
Re: Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert
Ти си мислиш че си я деактивирал! Тя не може да се деактивира и пищи независимо как си настроил телефона да звъни! За да я деактивираш трайно трябва да извадиш СИМ картата от телефона, друг начин няма.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Уж технически форум, а се пишат такива глупости... Във всеки телефон има опции за cell broadcast и може да се изключва. Отделно - не е нужна сим карта, за да се получават.
Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.
Добре бе Фалафеле ,кажи ми тогава как моят телефон и телефоните на семейството ми,които аз настройвам не пропищяха?falafel написа: ↑03 ное 2023, 10:46Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.
Много обичам многознайковци които обобщават...
Като не знаеш как да изключиш нещо - попитай!
Но не пиши пълни глупости по форумите, които заблуждават хората с невярна информация.
Ами прочети отговорът на фирмата която е направила тестовете вчера и ще разбереш отговора, много е просто. Като не знаеш как действа Cell Broadcast попитай, не пиши глупости по форумите и не заблуждавай хората, най-много да излъжеш семейството ти че нещо си настроил при тях, нас тук няма как да ни излъжеш.moonstone написа: ↑03 ное 2023, 12:50Добре бе Фалафеле ,кажи ми тогава как моят телефон и телефоните на семейството ми,които аз настройвам не пропищяха?falafel написа: ↑03 ное 2023, 10:46Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.
Но не пиши пълни глупости по форумите, които заблуждават хората с невярна информация.
Г-н фалафел, това какво ли е в настройките на телефона? Може би са бутафорни слайдерчета?falafel написа: ↑03 ное 2023, 17:46Ами прочети отговорът на фирмата която е направила тестовете вчера и ще разбереш отговора, много е просто. Като не знаеш как действа Cell Broadcast попитай, не пиши глупости по форумите и не заблуждавай хората, най-много да излъжеш семейството ти че нещо си настроил при тях, нас тук няма как да ни излъжеш.moonstone написа: ↑03 ное 2023, 12:50Добре бе Фалафеле ,кажи ми тогава как моят телефон и телефоните на семейството ми,които аз настройвам не пропищяха?falafel написа: ↑03 ное 2023, 10:46Ще се изненадате след 7.11 тогава като почнат да ви пискат телефоните, уж спецове "дективирали", ама нищо не сте деактивирали Деактивирали сте тестовите канали, но от bg alert ще пускат съобщения и през каналите които не могат да се изключват. А без СИМ карта логично няма Cell Broadcast, това е ясно и на малките деца.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Г-н Казанова, това действително са бутафорни слайдерчета и са сложени непрофесионлисти по темата да се чувстват важни и да си мислят че нещо зависи от тях. Хубавото е че има и професионалисти и те настройват системата от разстояние и разните бутафорни слайдерчета нямат никакъв ефект, когато системата за ранно предупреждаване заработи телефоните на профаните които са цъкали разни настройки ще запищят както си му е реда и нищо не може да ги спаси от това пищене. Така че дишайте дълбоко и продължавайте да цъкате слайдерчета.