БАНЕРА М-Тел и Sagemcom Spiga ?!
БАНЕРА М-Тел и Sagemcom Spiga ?!
Абе неможе ли да го смените тоя банер или да го направите така, че да не ми изкача при всяко презареждане на сайта този Sagemcom Spiga? лази ми по-нервите вече :@ при опит за прочит на всяка нова тема в "новини" трябва да го изчакам първо да изпълзи да покаже каква пръчка е и колко е дървена офертата на м-тел после бавничко да се прибере в кутииката си и чак тогава да пристъпя към четене ?! знам, че ви трябват средства от реклама, но количеството на тези пари са порпорционални на посещенията на потребителите на сайита ! а това съм 100% сигурен, че недразни само мен !
Re: БАНЕРА М-Тел и Sagemcom Spiga ?!
Дори uninstall на Adobe flash player-а не помага - само спиране на Java скрипт.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
хехех :D аз да не съм луд да си спирам Java скрипт-а или да си махам flash player-a специално заради този сайт :D по-вероятно е да намаля посещаемоста му докато тъпия банер който ме дразни не се разкара :P
И в mail.bg също се появява подобен с една овца :D
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
аз за тва ползвам gmail там не се появяват такива нагли тъпизми :D
Казвам го като информация, иначе имам email-и къде ли не... gmail, abv, yahoo, bitex, mail.bg , walla и т.н.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Дразни ме много !!!
Следваща стъпка към повече пари от реклама е да стои този БОКЛУК ТУК по една минута или само него да гледаме.
Клиентите са "изтъргувани" на Мтел (no)
Ейййй... това парите какво нещо правят (angry)
Следваща стъпка към повече пари от реклама е да стои този БОКЛУК ТУК по една минута или само него да гледаме.
Клиентите са "изтъргувани" на Мтел (no)
Ейййй... това парите какво нещо правят (angry)
Престанете да се тормозите и си сложете адблока, който ви пуснах в другата тема! Аз нямам подобни проблеми с нито един сайт :)
offtopic : bitex още ли ги има ? :)
Иначе, аз се оправям с ФлашБлок под ФФ и Линукс - нямам драми със CPU. Но подобни банери са разпространени в много сайтове, и да, много са дразнещи. Някои имплементации дори не ти дават възможност да го затвориш - просто ти пречи, докато не затвориш таба с яд, и известно време просто не посещаваш въпросния сайт. В никакъв случай не съм против рекламата - тя е майка на заплатата в медиите, но просто не трябва да бъде поднесена интрузивно - това по-скоро отблъсква потребителите.
Иначе, аз се оправям с ФлашБлок под ФФ и Линукс - нямам драми със CPU. Но подобни банери са разпространени в много сайтове, и да, много са дразнещи. Някои имплементации дори не ти дават възможност да го затвориш - просто ти пречи, докато не затвориш таба с яд, и известно време просто не посещаваш въпросния сайт. В никакъв случай не съм против рекламата - тя е майка на заплатата в медиите, но просто не трябва да бъде поднесена интрузивно - това по-скоро отблъсква потребителите.
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
[Quote]В никакъв случай не съм против рекламата - тя е майка на заплатата в медиите, но просто не трябва да бъде поднесена интрузивно - това по-скоро отблъсква потребителите. [/Quote]
Ако не си бях намерил тази програмка AdBlock, направо щях да си спра да посещавам сайта.
Разбирам реклама, но това на какво прилича? А сайтове като този под път и над път.
Ако не си бях намерил тази програмка AdBlock, направо щях да си спра да посещавам сайта.
Разбирам реклама, но това на какво прилича? А сайтове като този под път и над път.