Брояч?
Re: Брояч?
На десктоп версията си го има. Аз мобилната не я ползвам, много ми е орязана и винаги минавам на десктоп версията влизайки в сайта.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
В момента по-големия проблем е, че брояча за мненията не работи. Или с други думи, не се виждат всички мнения във форума. Само през Tapatalk може да ги видиш.
Примерно темата Samsung започна разпространението на Android Pie за Galaxy S9 и Galaxy S9+, където последното мнение е мое, но не може да се види от форума, а само от tapa-та.
Примерно темата Samsung започна разпространението на Android Pie за Galaxy S9 и Galaxy S9+, където последното мнение е мое, но не може да се види от форума, а само от tapa-та.
Явно нещо ти е кеширал браузъра, защото мнението ти го виждам и без тапата.board написа: ↑02 яну 2019, 16:17В момента по-големия проблем е, че брояча за мненията не работи. Или с други думи, не се виждат всички мнения във форума. Само през Tapatalk може да ги видиш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не мога да прикачвам файлове - дава ми че са прекалено големи, а допреди малко можех да качвам. Направих шот и последното мнение е твое в темата.
Ееее, най накрая...
Ееее, най накрая...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Еми много странно.
Помпслих си да не би да е защото ползваш друг стил на форума, но не е от това.
Иначе и в други теми не виждам всичко.
Помпслих си да не би да е защото ползваш друг стил на форума, но не е от това.
Иначе и в други теми не виждам всичко.
Ето и през тапата. Изчисти си кеша, и ако желаеш промени подредбата в низходящ ред. Така най-новите мнения ще са на първа страница.
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
В тапата и аз го виждам. Но е до кеша, на два браузъра на компютъра го отварям, както и в два на телефона. И все едно и също.
Интересно ми е другите чие мнение виждат като последно?
Всъщност като се променят мненията в низходящ ред, моето се вижда, но така се реже първото към новината. Просто страниците трябва да са 3 за 21 мнения, а те са само 2.