Черен списък на потребителите от GSM борсата

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Черен списък на потребителите от GSM борсата

Мнение от Spiderman_ot_selo » 16 яну 2011, 12:19

Отварям тази тема,провокиран от постоянните оплаквания от некоректни продавачи и купувачи в борсата.
Тук ще бъде мястото на всеки,който се е почувствал [B]измамен,ощетен,излъган[/B] или е бил обект на некоректно поведение от другата страна по сделката да сподели своя проблем и помогне други хора да не изпадат в неговото положение!
Ту е мястото и да алармирате за вероятни измамници и некоректни потребители,дори и да [B]не сте[/B] направили сделка с тях.Ако забележите съмнителни обяви,откровено лъжливи предложения или заподозрян потребител със друга регистрация,то веднага уведомете тук,за да може да се предприемат съответните действия!

Разбира се,за да не стане тази тема място за разчистване на сметки между различни конкуренти или завистливи потребители,е необходимо да се вземат съответните предпазни мерки,които се изразяват в следното:
-всеки подал сигнал за това,че е бил обект на измама или некоректно поведение,е необходимо да представи съответните доказателства като копие от товарителница (за сделки чрез куриер),или снимка на проблемния артикул,или запис от диалог със продавача ( в скайп или по телефона),или всякакви други доказателства подкрепящи тезата му.
При сигнал от набедената страна,че е обвинен несправедливо и липса на доказателства от обвиняващата страна,то негативния коментар ще бъде изтриван веднага!

Всички комуникации извън обхвата на настоящата тема да бъдат правени на лично съобщение до мен или другите модератори!

Ще помоля и някой от админите да направи темата важна,тъй като липсата и вече толкова време,е леко странна,като се има предвид,че борсата е една от секциите на сайта с най-много посещения!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Черен списък на потребителите от GSM борсата

Мнение от mkpetrov » 16 яну 2011, 12:31

Тези дни тъкмо забелязах, че има някакви образи (Може би ботове), които спамят с очевидно скамерски обяви:
[url]http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=1878&obiavi_type=1[/url]
Всичките 300-левови предложения.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 11 фев 2011, 19:35

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/729017/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-samsung-optimus-%D0%B1%D1%8F%D0%BB-

Не знам дали е извършил измама,но обявата ми се струва леко странна.
Търговец на телефони,който публикува подобни обяви...аз лично бих помислил доста преди да си купя нещо от него!

BGkritika
Регистриран: 10 ное 2010, 15:51

Мнение от BGkritika » 09 мар 2011, 06:59

Здравей,
Аз бях измамен със стар телефон, но със сменен панел и менте батерия и зарядно. Нямаше и слушалки и кабел, но както и да е. Оправих се. Просто искам да кажа на хората да внимават.

Поздрави.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 09 мар 2011, 09:29

Ама казвай от кого си бил измамен, за да има смисъл цялата работа :)

BGkritika
Регистриран: 10 ное 2010, 15:51

Мнение от BGkritika » 09 мар 2011, 15:52

Някъде по центъра - Раковски до Славейков, но го изтрих и не се занимавам.
Странното е, че се случва и в големите вериги - телефоните се ползват от продавачите и след това се предлагат като нови.

Отговори