по-добре си прати смс за 25 мбайта и си точи така - 9 лв.
1) по-евтино ще излезе: при csd правиш скорости от порядъка на 1кбайт /сек. Цената е 5.40 лв / час. ( 9 стотинки/ мин с ддс ).
за 1 час можеш да свалиш 3.6 мбайта. хайде от мен да мине - 4 мб.
за 2 часа сваляш 8 мб и плащаш 10.80 лв.
при gprs / edge за 9 лв имаш 25 мб.
за 25 лв ( с ддс ) имаш 250 мб. това са цени на мтел, при вивател е по-евтино дори.
с gprs правиш скорост от 4-5 кбайта / сек. с edge - 25-30 кбайта / сек. Плащаш трафика без значение с ква скорост дърпаш. Да не говорим за чат по icq например.
сам си направи сметката.
2) докато и вързан към csd не можеш да приемаш разговори - който те търси ще чуе заето.
Чувствам се измамен като клиент в mobilebulgaria.com
Re: Чувствам се измамен като клиент в mobilebulgaria.com
Ей така от любопитство, би ли казал защо искаш CSD/HSCSD пред GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA ?
za6totose zalugva 4e po tova 4e 4sloto 0.09lv izlgejda mn po malko ot 9lv... samo deto kato smetne6 kolk ose antrupva izlzia po skupo i po bavno i po neprakti4no.
Няколко пъти в годината Спектър НЕТ във Варна имат проблеми а точно между 18,00 и 18,30 ми трябва интернет за да отворя една нищо и никаква страница и да следя половин час едни неща. Не зная предварително кога ще се случи въпросното събитие /може да не настъпи никога/ затова не желая да ползвам пакети за които да плащам всеки месец при положение че аз нет си имам. CDS- ми е нужен само за аварийни случаи. Не желая да давам повече обяснения ЗАЩО, защото така искам! Идеята на поста ми беше да призова евентуалните клиенти на този сайт към повече бдителност при пазаруването, но тя беше умело изместена в друга посока. А и смятам че си изгубих времето щото тук очевадно други хора освен работещи в сайта не пишат. Ако имаше клиенти те биха се заинтересували на първо място от това как ще ги прецакат търговците, а не защо искам точно това за което платих и не ми бе дадено при положение че има толкова други услуги които можело да ползвам.
Между другото и аз много се учудих как така могат да пишат нещо, което всъщност не предлагат, а и защо ти не си им го върнал след като пакетът не включва кабела, който трябва по публикуваното да е там ...
Не бях у дома и близките ми са приели пратката. А иначе телефончето като такова си струва парите, кво му плащаш... Ще го харизам на жената да се занимава там и да не мисли за глупости.