Е, как е? Харесват ли ви новите айфони?
Е, как е? Харесват ли ви новите айфони?
Хело, кво мислите за новите айфони? За мен Епъл продължават да царе в хардуера и свръхмалоумни в софта. Добра камера, бай дъ уей, там нещата са ОК?
Иначе айм со ексайтед! Най-накрая Епъл да направят евтин айфон за 1.6к., толкова е хубаво, преатели!..Всичко точно ли е?
Иначе айм со ексайтед! Най-накрая Епъл да направят евтин айфон за 1.6к., толкова е хубаво, преатели!..Всичко точно ли е?
Re: Е, как е? Харесват ли ви новите айфони?
Идеалка са си. Който иска да купува.
R версията, ако е на добра цена тука с план, ще е добре.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Е, как е? Харесват ли ви новите айфони?
Без план е на цената на iPhone 8 при премиерата му миналата година. Значи по пътя на логиката с план от оператор ще е около 1200 лв. Но продажбите му започват в края на октомври, което значи, че тук ще го има след средата на ноември и то в силно ограничени количества. За Коледа вече може да го смяташ за подарък :D
Иначе приятни новости като цяло. Процесор, камера, батерия. Типичен ъпгрейд за S серия, продължение на миналогодишния модел.
Иначе приятни новости като цяло. Процесор, камера, батерия. Типичен ъпгрейд за S серия, продължение на миналогодишния модел.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
В Европа R версията без договор тръгва от 849 евро, страхотен бюджетен телефон. И все пак може да го наричаме "бюджетен" на фона на цени от 1149 евро за Xs и от 1249 евро за Xs Max.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
Re: Re: Re: Е, как е? Харесват ли ви новите айфони?
и аз разчитах да се осъзнаят малко, но това е безбожно ...
Същите лайна са, както бяха и предните, както са и Samsung и компания. Вместо да отидв дочвек да почиен някъде, да се наслади на спокойствие, ще си купи телефон, който ще му върши абсолютно същата работа, както и този в джоба в момента. Мерси! Между другото, от 4 дни съм без телефон и по-щастлив не съм бил от поне 9 месеца.
R версията свободно ще струва около 1700лв.Предполагам ,че с план от 25-30лв. може и да я предложат в най-добрия случай за около 1300лв. Говоря за базовия модел от 64гб.
И естествено Apple не изневериха на себе си и преминаха границата от 3 бона с 512 gb на Xs Max :D
И естествено Apple не изневериха на себе си и преминаха границата от 3 бона с 512 gb на Xs Max :D
iPhone X втори дубъл. Който не го е купил предните 12 месеца сега има възможността да го закупи в следващите 12 месеца:D
Извън закачката, лично на мен ми харесва дизайна на Х.
Извън закачката, лично на мен ми харесва дизайна на Х.
Както се очаква да има недостиг в началото поради голямото търсене, в olx ще го има наличен от 3500 - 4000 за най нетърпеливите ;)