Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
От много време забелязвам, че все по-малко новини се публикуват, и много от тях, доста често не са свързани с нашия пазар дори или продукти които ги няма тук официално.
А един куп полезни и интересни новини никога не стигат този сайт.
Не мога да схвана замисъла на редакторите (или редактора, понеже изглежда, че целия сайт се поддържа от един човек) и как стига до подбора на толкова безполезна информация.
Ако съдим по форума - сайта би трябвало да е доста активен (с доста читатели).
Ако някой (който е собственик или под изпълнител) чете, не сте ли обмисляли хора на "фрииланс" да пишат и да получават някакво заплащане според трафика на дадена статия (или на твърдо заплащане на статия). Както правят ТОП американски сайтове. Българите имат още странния начин на мислене, че всички трябва да са на едно място, натъпкани в един офис, за да се върши бизнес/работа...
Аз виждам голям потенциал в този сайт, който си стои по някаква причина на ниво под нулата в момента...
Просто ми е интересно, каква е причината :)
А един куп полезни и интересни новини никога не стигат този сайт.
Не мога да схвана замисъла на редакторите (или редактора, понеже изглежда, че целия сайт се поддържа от един човек) и как стига до подбора на толкова безполезна информация.
Ако съдим по форума - сайта би трябвало да е доста активен (с доста читатели).
Ако някой (който е собственик или под изпълнител) чете, не сте ли обмисляли хора на "фрииланс" да пишат и да получават някакво заплащане според трафика на дадена статия (или на твърдо заплащане на статия). Както правят ТОП американски сайтове. Българите имат още странния начин на мислене, че всички трябва да са на едно място, натъпкани в един офис, за да се върши бизнес/работа...
Аз виждам голям потенциал в този сайт, който си стои по някаква причина на ниво под нулата в момента...
Просто ми е интересно, каква е причината :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
Здравей,
Виждам че имаш добри мениджърски умения и поглед над пазара. Ще се радвам да споделиш конкретни неща, за да ги обсъдим в тази тема. Вратите са отворени за всеки, който може и знае да пише интересни и смислени статии. Приемете го като обява за работа :)
Виждам че имаш добри мениджърски умения и поглед над пазара. Ще се радвам да споделиш конкретни неща, за да ги обсъдим в тази тема. Вратите са отворени за всеки, който може и знае да пише интересни и смислени статии. Приемете го като обява за работа :)
Re: Какво мислите за нивото на сайта от към
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 10:51, променено общо 1 път.
-
-
Re: Re: Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
За мобилната съм съгласен, като съвсем скоро ще има, не веднъж съм признавал тази грешка..
НО с какво SSL сертификата ще помогне за качеството на новините? Мога да изброя десетки сайтове без SSL сертификат, които също са качествен източник на иформация и милиони със сертификат, които не са добър.
НО с какво SSL сертификата ще помогне за качеството на новините? Мога да изброя десетки сайтове без SSL сертификат, които също са качествен източник на иформация и милиони със сертификат, които не са добър.
Аз например няколко урока съм писал, но във форума. Хора ми пишат на лични "това как се прави", "онова как се прави". Има толкова много теми от сигурност, новини като цяло, устройства, Windows, Linux света които могат да се покрият. Много неща има за покриване. Всеки ден хиляди новини излизат за най-различни неща при джаджите. Аз бих писал например (като работа) в свободното си време. Винаги има нужда от друг източник на приходи (колкото и да са).
Така и тези които пишат, ще споделят написаното от тях в Социалните мрежи, повече хора, ще го виждат, повече трафик ще се генерира, повече приходи и за собственика на сайта и цялата схема се подобрява.
Тук има доста кадърни хора, които вместо да губят време пишейки само във форума, биха вложили енергията си, да препечелят нещо допълнително.
Пример: Правите една поща за приемане на статии написани от потребители (фриилансъри), хората си пращат статията, ако я одобрите получават някакво възнаграждение, вече както казах или според трафика, или "на парче", това е решение на собствениците. Трябва да си направят сметката как им е по-изгодно, но и двете страни да са доволни. :)
Така и тези които пишат, ще споделят написаното от тях в Социалните мрежи, повече хора, ще го виждат, повече трафик ще се генерира, повече приходи и за собственика на сайта и цялата схема се подобрява.
Тук има доста кадърни хора, които вместо да губят време пишейки само във форума, биха вложили енергията си, да препечелят нещо допълнително.
Пример: Правите една поща за приемане на статии написани от потребители (фриилансъри), хората си пращат статията, ако я одобрите получават някакво възнаграждение, вече както казах или според трафика, или "на парче", това е решение на собствениците. Трябва да си направят сметката как им е по-изгодно, но и двете страни да са доволни. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Какво мислите за нивото на сайта от към
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
Няма такова нещо като "трикове" на логин страницата, тя не е променяна от 3 години почти..
С мобилната версия ще има и SSL сертификат, това ми е номер 1 в списъка от колегата който прави оптимизация за търсачките :)
С мобилната версия ще има и SSL сертификат, това ми е номер 1 в списъка от колегата който прави оптимизация за търсачките :)
Re: Re: Re: Re: Re: Какво мислите за нивото на сайта от към
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Какво мислите за нивото на сайта от към "Новини"?
A нещо ново за Tapatalk?
Още 3 месеца сайтът може да се радва без SSL, след това ще е безкрайна излагация, ако продължава https://searchengineland.com/effective-july-2018-googles-chrome-browser-will-mark-non-https-sites-as-not-secure-291623