Made by Nokia или Made in Finland
Re: Made by Nokia или Made in Finland
Е то 8800 оригиналната струва 500лв..
Само дето не знам за какво ти е, нали знаеш, че ако говориш по този телефон трябва зарядното да е в контакта :?
Само дето не знам за какво ти е, нали знаеш, че ако говориш по този телефон трябва зарядното да е в контакта :?
e dobre az ne 8800 a primerno tiq po novite 8800 arte,carbon sapfir deto sa....pri tqx ne darji li pove4e bateriqta???a i vse pak ako gi razbira6 pove4e ako moje da mi kaje6 dali davat nqkvi defekti tiq replikite ???
Ми хора , сега и аз се сблъсквам с този проблем , но при Nokia E71 тоя път апарата е Full Pack Зарядно,2гб Карта,Хендс Фрий,Кожен Калъф , дето се вика тъкмо щях да вадя парите и да го плащам , но като видях отзад Made by Nokia някак си се отдръпнах ? Апарата е от магазин а не от някой случаен човек , имам си 24м. гаранция , абе всичко изглежда Окей , но това Made by Nokia някак си ме секна и не си бръкнах в джоба за да изкарам 640лв. ?
Общо взето за БГ далеч по-важно е да пише Алфа Копи отколкото къде е правен - поне ще имаш човешка гаранция.
Дюкянчетата на куфарните търговци предлагат гаранция само на хартия в повечето случаи ..
Дюкянчетата на куфарните търговци предлагат гаранция само на хартия в повечето случаи ..
Nistel , баце може ли да обясниш с малко по-прости думички като за такива като мен които не са толкова навътре в нещата ? Относно Алфа Копи-то , гаранция на хартия дават ама ... с това Made by Nokia се притеснявам :( !???
предварително ти благодаря !!!
предварително ти благодаря !!!
ridick, аз бих се притеснил:) Това, което разбрах е, че MADE BY NOKIA може и да са правени в някое долнопробно мазе(примерно) с материали, наподобяващи само на външен вид оригиналните. За софтуера да не говорим. Другото, което научих беше, че дори MADE IN CHINA са с по-добро качество от горепосочените. НО моят телефон(както наскоро разбрах между другото) си е MADE BY NOKIA и се оказа ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВА МАШИНА. Става дума за 3250-тка. Питаш ли мен - изисквай апаратът ти да е MADE IN FINLAND, както аз ще направя когато заменя старата си нокиика :)
Made in Finland е само високият им клас мултимедийни телефони. Другото се прави (за нашият регион) в Германия (много добро качество), Унгария (добро..), Румъния (за момента също добре, там се произвеждат най-ниският клас, вече можа да са разширили производството и с по-горен клас, за момента не съм виждал румънска нокиа след втора серия).
Част от моделите от осма серия произвеждат в.. Корея!
Китайските и индийските са "голЕмо дЪрво"..
Част от моделите от осма серия произвеждат в.. Корея!
Китайските и индийските са "голЕмо дЪрво"..
а някой знае ли къде се произвежда 3120 Clasic ?
Аз знам, разбира се. :)
Досега не съм видял 3120 класик, която да не е произведена в Унгария..
Досега не съм видял 3120 класик, която да не е произведена в Унгария..
НА оригиналните телефони на всяка марка пише Made by .... и след това държавата в която е произведен. Специално Нокиа, оригинален апарат трябва да е Made in Finland или Made in Germany...
Обяснението е много просто - няма нужда да се пише от кой е направен телефона защото отпред си пише марката! Лично за мен Made by Nokia си е менте
Прочетете това:
http://www.chillnite.com/very-interesting-check-if-your-mobile-phone-is-original-or-not
може да ви е полезно!
Съветвам ви не си купувайте имитации на телефони, наистина има и добри но не е гаранция вие на кои ще попаднете. По добре 500 лева за оригинален апарат отколкото 500 лева за менте с лош произход.
Обяснението е много просто - няма нужда да се пише от кой е направен телефона защото отпред си пише марката! Лично за мен Made by Nokia си е менте
Прочетете това:
http://www.chillnite.com/very-interesting-check-if-your-mobile-phone-is-original-or-not
може да ви е полезно!
Съветвам ви не си купувайте имитации на телефони, наистина има и добри но не е гаранция вие на кои ще попаднете. По добре 500 лева за оригинален апарат отколкото 500 лева за менте с лош произход.