Мобайл България в Tapatalk
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Септември ще има нови интересни неща в сайта, така че stay tuned... Tapatalk и мобилна версия са част от тях :)
Re: Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Само оставете опцията да се ползва и пълната версия на мобилни устойства. Поне за мен се броят на пръсти сайтовете на които мобилната версия е по-удобна за ползване от пълната и постоянно щракам request desktop/computer version. Но проблема възниква когато се появи responsive design от където спасение няма.(Пример имплементацията на Studio X в сайта на Виваком)
Хубави новини:)
Чакаме с нетърпение месец 09.2016:)
Поздрави
Чакаме с нетърпение месец 09.2016:)
Поздрави
+ и от мен, разбира се.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здравейте
Надявам се в мобилната версия на сайта когато се използва през браузър да има възможност във форума да може да се постват мнения (да има бутон отговор към мненията както и твое мнение в новини за да се създаде тема ) а не да е орязана версия в която само новини се показват .
С Уважение .
Надявам се в мобилната версия на сайта когато се използва през браузър да има възможност във форума да може да се постват мнения (да има бутон отговор към мненията както и твое мнение в новини за да се създаде тема ) а не да е орязана версия в която само новини се показват .
С Уважение .
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Закрихме вече сезона (плажния). Къде е tapatalk? :S
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Работи се усилено по този въпрос, но за съжаление ще се позабавим малко. Аз повече от всички искам да се случи, но имайте още малко търпение.
Ще има много нови нещица :)
Ще има много нови нещица :)