Мобайл България в Tapatalk
Re: Мобайл България в Tapatalk
Да, реших пак да го инсталирам и наистина е по-удобно за писане, но съм си свикнал с пълната версия на сайта, и ще си ползвам нея.
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G965F с помощта на Tapatalk
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Даже инсталирах един плъгин с който можеш да си криеш ненужните и изглежда точно както предиboard написа: ↑21 дек 2018, 18:10Еми дано си има някакви предимства. Аз по принцип не обичам мибилни версии на каквото и да е. Просто телефоните вече са с големи екрани с висока резолюция и не виждам защо им е някаква оразана версия на сайт/форум.
Отделно не мисля, че е добра идея да се раздели форума на толкова категории като нормално в 70% от темите пишат едни и същи хора.
Но може би просто не ги разбирам нещата.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Супер, очакваме скоро да го видим в пълния му блясъкmishobehar написа:Даже инсталирах един плъгин с който можеш да си криеш ненужните и изглежда точно както предиboard написа: ↑21 дек 2018, 18:10Еми дано си има някакви предимства. Аз по принцип не обичам мибилни версии на каквото и да е. Просто телефоните вече са с големи екрани с висока резолюция и не виждам защо им е някаква оразана версия на сайт/форум.
Отделно не мисля, че е добра идея да се раздели форума на толкова категории като нормално в 70% от темите пишат едни и същи хора.
Но може би просто не ги разбирам нещата.
Ще изчакам да изгрее phpbb форума на сайта, за да видя от къде ще е по-удобно да се ползва. И дали да плащам абонамент на Tapatalk, за да махна рекламите.
Що бре, я виж ква хубава чанта ми предлагат.
Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Ползвам Тапата вече трета година. Правя си абонамент за темите във форума, които ги следя и ме интересуват, а пуш съобщения ме уведомяват за нови мнения и информация, без да се налага да влизам непрекъснато на сайта. Удобно е. Е, иначе бъка от реклами - или се купува приложението и ставаш VIP или си слагаш кракната версия без тях.
Сега пък като натисна банера на форума и ли "начало" ме прехвърля в сайта,а искам да се върна в началото на форума .
Има още много бъгове явно... И в тапата е мазало. Но дано ги оправят.
Браво,
Една хубава изненада за Коледа:)
Весели празници на всички!:)
Една хубава изненада за Коледа:)
Весели празници на всички!:)