Мобайл България в Tapatalk
Мобайл България в Tapatalk
Здравейте,
Моля всеки който желае форума да е достъпен и в Тапаталк да сложи едно плюсче (+).
Разбирам, че рекламите носят средства, но поне малко съпорт няма да е излишен.
Поздрави
Моля всеки който желае форума да е достъпен и в Тапаталк да сложи едно плюсче (+).
Разбирам, че рекламите носят средства, но поне малко съпорт няма да е излишен.
Поздрави
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Ако не знаете, Тапаталк също плаща за използване на форумите през тяхната платформа, така че не е това причината да няма интеграция.
Направете няколко плажа и се върнете от морето с инсталиран Тапаталк ;)
Като пуснем интеграцията, ще обясня в един много дълъг пост защо не сме имали интеграция до сега. Въпроса е много по-сложен от колкото си мислите :)
Направете няколко плажа и се върнете от морето с инсталиран Тапаталк ;)
Като пуснем интеграцията, ще обясня в един много дълъг пост защо не сме имали интеграция до сега. Въпроса е много по-сложен от колкото си мислите :)
Re: Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
[Quote]Въпроса е много по-сложен от колкото си мислите[/Quote]
Преди доста време предложих помощта си за преминаване към нормален forum (phpBB, vBulletin и т.н., каквото вие изберете), получих само "надменност", както се вижда, не е нормално сайт специализиран за мобилни технологии да няма мобилна версия (баси парадокса). Както казах и преди ще го направя на добра воля, не искам заплащане... ;)
Преди доста време предложих помощта си за преминаване към нормален forum (phpBB, vBulletin и т.н., каквото вие изберете), получих само "надменност", както се вижда, не е нормално сайт специализиран за мобилни технологии да няма мобилна версия (баси парадокса). Както казах и преди ще го направя на добра воля, не искам заплащане... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Кажете истинската причина да няма интеграция?!
Много добре знаете, че тези които са закупили приложението Тапаталк не получават реклами, т.е губят се едни импресии.
Всеки ден съм на плаж, Тапаталк го имам от години, иначе благодаря за "отговора".
Поздрави
Много добре знаете, че тези които са закупили приложението Тапаталк не получават реклами, т.е губят се едни импресии.
Всеки ден съм на плаж, Тапаталк го имам от години, иначе благодаря за "отговора".
Поздрави
Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Колеги,
моля да продължите да давате подкрепата си с +'че.
Поздрави
моля да продължите да давате подкрепата си с +'че.
Поздрави
Няма смисъл! От Администрацията на сайта ти отговориха, че се работи в тази насока, имай търпение! ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Мобайл България в ТАПАТАЛК
Роска,
надявам се много хора да се включат с +'че, а хората от администрацията да видят, че хората го желаят. Не знам от кога работят по въпроса, но е факт, че от години влизам тук и не виждам развитие в тази насока.
Поздрави
надявам се много хора да се включат с +'че, а хората от администрацията да видят, че хората го желаят. Не знам от кога работят по въпроса, но е факт, че от години влизам тук и не виждам развитие в тази насока.
Поздрави