Начин за премахване на досадна реклама
Re: Re: Re: : Re: Начин за премахване на досадна реклама
Хехе, третия линк го дадох само да четете и да имате повече от един линк за сваляне. Явно нищо не си чел и от обясненията. OGXposed модула е само за оригиналната версия на YouTube и не трябва да инсталираш никаква допълнителна програма. Пак нямаш реклами и се логваш без проблем. Ако нямаш рут и Xposed installer, трябва да деинсталираш ъпдейтите от оригиналната YouTube и да я забраниш. После пак там на третия линк пише кои още три програми да свалиш че да може да се логнеш. Мисля че тази праграма все още е бъгава и не работи както трябва. Аз съм с оригиналната и Xposed. Мисля че това е най доброто за YouTube поне за момента.
Re: Re: Re: Re: : Re: Начин за премахване на досадна реклама
Мерси колега, изобщо не бях обърнал внимание, че изобщо има два раздела единия с Xposed, а другия с OGYouTube, между другото аз вече бях си направил YouTube без реклами, пак с Xposed Installer, обаче с друг модул "YouTube AdAway" и отделно изтеглих OGYouTube за да мога да си слушам музика в бекграун режим, но без да съм логнат и сега доколкото разбрах за да се логна трябва да деинсталирам оригиналния YouTube, след това да изтегля онея 3 програми под линковете за изтегляне на OG-то и битрябвало да стане ? Обаче ще има ли някакъв риск за профила ми в гугъл или ще трябва да си направя фейк ?