Непубликувани новини?
Re: Непубликувани новини?
6 %, но активни юзъри, докато колко от останалите 94 % са активни, да не говорим реални, защото ако си спомняте имаше един период, в който се създаваха стотици акаунти от 1 човек само, за да гласува за нещо си или да спами някой си и прочие.
Не знам дали има, но е хубаво да се направи така, че акаунти, в които не е влизано повече от 3 месеца да биват автоматично изтривани от системата, защото нищо не пречи някой да създаде 50 акаунта и те да си стоят като цифра само, без реално приложение и после хоп изведъж сайта има 200к регистрации, но само 10 % от тях да речем са активни :)
Но не вярвам да се направи, защото колкото по-голяма е цифрата на потребителите, толкова по-лесно рекламодателите ще се излъжат да рекламират в сайта, защото ще има по-голяма предполагаема публика :)
Не знам дали има, но е хубаво да се направи така, че акаунти, в които не е влизано повече от 3 месеца да биват автоматично изтривани от системата, защото нищо не пречи някой да създаде 50 акаунта и те да си стоят като цифра само, без реално приложение и после хоп изведъж сайта има 200к регистрации, но само 10 % от тях да речем са активни :)
Но не вярвам да се направи, защото колкото по-голяма е цифрата на потребителите, толкова по-лесно рекламодателите ще се излъжат да рекламират в сайта, защото ще има по-голяма предполагаема публика :)
Супер!!!!!
И ще има различни цветове в борсата(yes)
И ще има различни цветове в борсата(yes)
Аз се надявам да се обновят липсващите модели в каталога телефони, преди време пуснах тема даже - на самсунг е крайно бедно представянето и липсват много модели които се продават в момента (angry)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Всичко седи на дневен ред, очаквайте след нова година тотална промяна на сайта и този път ви обещавам, че няма да бъдете разочаровани
[/Quote] Няма ли да ни подразниш с малко screenshots ако разполагате разбира се :)
[/Quote] Няма ли да ни подразниш с малко screenshots ако разполагате разбира се :)
Дам, като се сетя това за кирилицата колко време се приемаше... особено един индивид намираше много време и енергия да заобикаля всичко и всички. Както и да е, важното е какво следва
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Имам 7 варианта на новия вариант на сайта и още работим по други... Като му дойде времето ще го пратя на активните хора от форума, за да си кажат мнението.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Прекрасно, дано съм от активните :)
Цели седем?
Нов дизайн, а нов форум има ли?
Нов дизайн, а нов форум има ли?
[Quote]Всичко седи на дневен ред, очаквайте след нова година тотална промяна на сайта и този път ви обещавам, че няма да бъдете разочаровани ;) [/Quote]
Ами да се надяваме, но нещо като гледам статистиката ти, ми се струва, че пак ще останем разочаровани:
[Quote]Старата версия се използва от 6% от потребителите на сайта. [/Quote]
Аз лично не варвам на изнесената "стакмистика".
Ами да се надяваме, но нещо като гледам статистиката ти, ми се струва, че пак ще останем разочаровани:
[Quote]Старата версия се използва от 6% от потребителите на сайта. [/Quote]
Аз лично не варвам на изнесената "стакмистика".
Просто направете снимки на новите темплейти и пуснете анкета, печели този с най-много гласове - не е трудно, а и тогава ще е сигурно, че активните юзъри ще са го видели и гласували и после ако има недоволни да се сърдят на себе си :)