Nokia Arte ili iPhone 3G
-
- Регистриран: 22 сеп 2008, 03:58
Nokia Arte ili iPhone 3G
Чудя се кой от двата телефона да си купя.Предполагам,че изглежда странно да сравнявам един имиджов телефон с функционален,но за мен това е дилемата.Дали да избера стила пред функците.
Re: Nokia Arte ili iPhone 3G
Тук абсолютни никой не може да ти помогне. Изборът е изцяло твой. Но iPhone е по-добрият избор, дори според мен е и по-стилен.
Арте е един много стилен и функционален като телефон, имам предвид, удобен като форма, бърз, просто телефон, който се полза изцяло и само за телефония, нищо повече ! На мен лично, когато ми трябваше, просто бърз и стабилен телефон си го бях взела, преди дни го замених с Е71 и съм отново адски доволна. Това сравнение е малко странно, ябълката не е удобна на всеки, като основен телефон, просто си изясни идеята, по добре :)
Е виж. Абсолютно съм съгласен смнението на дизел. iPhone-а е по-добрият избор. Като цяло, продуктите на Apple винаги са по-добрият избор! :)
I az sum suglasna s Deezel, prosto kazvam che tezi dva telefona ne podlejat na sravnenie ;) Obojavam svoq Iphone, no mi e nai udoben za surfirane, pisaneto na maili I sms mi kusa nervite i Mi otnema masa vreme ;) Prosto se opitvam da pomogna ;)
ако няма да ползваш gps, wifi и текстови файлове заложи на нокиата
Според мен си вземи Арте...не заради друго просто няма да ползваш никога вс функции на Епъла...бъди сигурен..
И ябълката е мега неудобна с тази проклета тъч скрийн....
И ябълката е мега неудобна с тази проклета тъч скрийн....
И двата апарата са уникални, но са много различни и за това едва ли някой ще може да ти помогне в избора.
Аз ако трябва да избирам, мисля че бих се спрял на IPhone.
Иначе и най „извънземния” сензорен дисплей да ти е в ръцете, друго си е да пишеш от истинска клавиатура.
Keyone и ти ли си от сектата?
Аз ако трябва да избирам, мисля че бих се спрял на IPhone.
Иначе и най „извънземния” сензорен дисплей да ти е в ръцете, друго си е да пишеш от истинска клавиатура.
Keyone и ти ли си от сектата?
Не, просто ми харесва как се справят Епъл. Лично мнение, но моят айПод Тач ми харесва страшно много, а и е страшно удобен! :)