Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
Любимата ми версия, оставам на нея. (yes)
хаха поне 1 има доволен от реформите :D;)
Вече дори и чрез адреса оставен за старата версия няма достъп до нея.Моля,кажете ми как да си върна старата версия на сайта?:)
Старата версия е спряна за голямо съжаление....:X:X
Новата версия на сайта е ОТВРАТИТЕЛНА!
Странно ми е да чуя това,след като в статия за новия облик на сайта беше потвърдено че ще има функция както до сега да може потребителите да се върнат към старата версия.Не само аз ползвам,и намирам старата версия за най-добра.Надявам се модераторите да вземат това под внимание да има отново достъп до ная(yes)
-
- Регистриран: 04 дек 2011, 09:16
Линкът към старата версия беше вече публикуван.
Вероятно имаш предвид да се сложи линк към стария дизайн на видно място?
При всички положения (очевидно не при всички) преди да се оплакваш следва да се замислиш до колко е целесъобразно да се подържа повече от една версия на даден сайт при положение, че има промяна на дизайна ( не става въпрос само за това което виждаш ).
Това, колко ми харесва дадено нещо или не ми харесва, не е от особено значение до момента в който нямам по-добро предложение, което бих могъл да реализирам.
Старият дизайн ще бъде достъпен известно време, докато се направят приетите промени в новия. При това със сигурност се вземат под внимание предложенията на хора от форума, които успяват да обосноват вижданията си.
Мрънкането не се възприема като конструктивна критика.
Вероятно имаш предвид да се сложи линк към стария дизайн на видно място?
При всички положения (очевидно не при всички) преди да се оплакваш следва да се замислиш до колко е целесъобразно да се подържа повече от една версия на даден сайт при положение, че има промяна на дизайна ( не става въпрос само за това което виждаш ).
Това, колко ми харесва дадено нещо или не ми харесва, не е от особено значение до момента в който нямам по-добро предложение, което бих могъл да реализирам.
Старият дизайн ще бъде достъпен известно време, докато се направят приетите промени в новия. При това със сигурност се вземат под внимание предложенията на хора от форума, които успяват да обосноват вижданията си.
Мрънкането не се възприема като конструктивна критика.
[Quote]Тема: Re: Нов дизайн на сайта :)
Автор: SpekDamage
Публикувано: 10.08.2012 22:45
Мрънкането не се възприема като конструктивна критика.[/Quote]
А конструктивната кой я възприема? - Реторичен въпрос, те действията сами показват.
Автор: SpekDamage
Публикувано: 10.08.2012 22:45
Мрънкането не се възприема като конструктивна критика.[/Quote]
А конструктивната кой я възприема? - Реторичен въпрос, те действията сами показват.
Да.
Май, само си пишем.
Никаква реакция
Май, само си пишем.
Никаква реакция
-
- Регистриран: 04 дек 2011, 09:16
[Quote]Новия сайт ще тръгне преди да се оправи форума. Такава вероятност изказа автора на темата.
А сайта вече се редактира... поне аз забелязвам работи които съм предложил да се случват в рамките на дни.[/Quote]
Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни; вж по-долу етимология) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
[Quote]А конструктивната кой я възприема? - Реторичен въпрос, те действията сами показват. [/Quote]
Напълно съм съгласен с теб ... Напълно ...
А сайта вече се редактира... поне аз забелязвам работи които съм предложил да се случват в рамките на дни.[/Quote]
Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни; вж по-долу етимология) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
[Quote]А конструктивната кой я възприема? - Реторичен въпрос, те действията сами показват. [/Quote]
Напълно съм съгласен с теб ... Напълно ...