Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
Аз като не съм влизал отдавна във форума първо ме изпраща на профила, че трябва втори път да кликам на форум.
Снощи токът спира (нормално за София) и лаптопът ми автоматично е минал на Asus-кия фабричен профил \"Quiet Office\", който държи процесора (i7) на минимална честота 800 MHz. Всяко зареждане на страница от форума вцепеняваше браузъра за около 10 сек. Не че съм се надъхал да давам съвети (на кого ли му дреме), но през уикенда ще погледна от любопитство какви турлюгювечи са забъркани с javascript-а...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Е хубава работа ама дървена! (angry)
Сега реших да си сменя модела на телефона в профила и не намирам такава опция.Изчезнала е!
И сайта от няколко дни пак не може да се чете от мобилната Опера!
Така е като за да се спестят пари хващате най-некадърните програмисти любители (angry)
Сега реших да си сменя модела на телефона в профила и не намирам такава опция.Изчезнала е!
И сайта от няколко дни пак не може да се чете от мобилната Опера!
Така е като за да се спестят пари хващате най-некадърните програмисти любители (angry)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Към собствениците на сайта? Благодарение на ФОРЪМА сайта просперира толкова дълго време с леки негативи което е неизбежно! Затова е редно иконата ФОРУМ да е на VIP място до новините.
опцията за промяна на телефона в профила вече би трябвало да работи коректно.
Подредбата на топ марките е много, много остаряла...
[Quote]опцията за промяна на телефона в профила вече би трябвало да работи коректно.[/Quote]
Да речем, че има някакъв напредък... Като си вляза в профила, марката е избрана, но полето за модел не се вижда... Трябва да сменя стойността на Марка, за да се появи полето Модел...
Един if сте изпуснали...
Да речем, че има някакъв напредък... Като си вляза в профила, марката е избрана, но полето за модел не се вижда... Трябва да сменя стойността на Марка, за да се появи полето Модел...
Един if сте изпуснали...
Откакто преминах на iOS 7 се появи проблем, не мога да отварям клиповете, които се постват. Просто са \"невидими\" - ето скрийншот.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Смятам, че на много потребители ще им бъде от полза, ако добавите връзка, която да препраща към последното [u]непрочетено[/u] мнение, а не само към последното написано такова. :)
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Когато не съм логнат и разглеждам форума и искам да отговоря и като влезна ме праща в профила ми. След това трябва да избера \"форум\" и наново да намеря темата и мнението. Тази \"екстра\" къса нерви, ей. Няма се занимавам повече с тая простотия...