Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
Изглежда много добре, радвам се да видя, че се работи по сайта.
Имам едно малко предложение - заглавията на прочетените новини да се оцветяват в оранжево, както е във форума.
ПС. Новия дизайн ми харесва много и от днес минавам от старата версия на най-новата. Личи си че е правен с много мисъл и труд, поздравления.
Имам едно малко предложение - заглавията на прочетените новини да се оцветяват в оранжево, както е във форума.
ПС. Новия дизайн ми харесва много и от днес минавам от старата версия на най-новата. Личи си че е правен с много мисъл и труд, поздравления.
кога ще пуснете новия сайт (coffee)
Шрифтът на главното меню е ужасен. Също така е лепнато прекалено близо до основния content. Ако се оправят тези два проблема ще бъде далеч по-приятно.
Аз мисля, че шрифтът не е основен проблем. По-важно е да е направен по-достъпно с цел самото писане по теми и появяването на коментари и новини (yes)
Да, само че този уебсайт не представлява само един форум. А шрифтът и white space са много важни части от дизайна.
OK, не е само един форум, мисля, че това е ясно на всички ни, но и не мисля, че изглежда чак толкова зле, важното е да е достъпен и да се работи лесно с него ;)
Как да си върна старата версия на форума.
преди имаше линк към старата версия, сега не го виждам.
Не ми харесват новите версии, тази и предната. Първата най-си ми харесва.
преди имаше линк към старата версия, сега не го виждам.
Не ми харесват новите версии, тази и предната. Първата най-си ми харесва.
http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/last.php?limit=10&view=1
-
- Регистриран: 15 яну 2010, 22:08
Да започна с това, че съм по принцип фен на mobilebulgaria.com и критиката ми е конструктивна.
Надявам се да няма обидени, но новата визия на сайта е ... как да кажа доста разпиляна. Обикновено, човек иска да получи максимално информация с един поглед, стегнато и сбито. Е не това е резултата. Колко потенциално интересни неща вижда човек след зареждане на сайта - максим 2. Използвания шрифт, не подхожда на сайт за високи технологии а на някой финансоф блогър.С тези големи цветни блокчета прилича на "windows phone". В общи линии новата визия изглежда като старата след "Zoom in".
Ще се радвам, ако някой сподели положителните промени които явно изпускам.
Respect за труда по сайта!
Надявам се да няма обидени, но новата визия на сайта е ... как да кажа доста разпиляна. Обикновено, човек иска да получи максимално информация с един поглед, стегнато и сбито. Е не това е резултата. Колко потенциално интересни неща вижда човек след зареждане на сайта - максим 2. Използвания шрифт, не подхожда на сайт за високи технологии а на някой финансоф блогър.С тези големи цветни блокчета прилича на "windows phone". В общи линии новата визия изглежда като старата след "Zoom in".
Ще се радвам, ако някой сподели положителните промени които явно изпускам.
Respect за труда по сайта!
Да, наистина, поздравление за положения труд, но за десетина минути в сайта и очите ме заболяха. Прекалено "бял", с неприятен шрифт, при опит за регистрация трудно се различават полетата за въвеждане. Дори и в момента, пишейки мнението си, не виждам границите на панела за въвеждане.
Ни виждам как бих останал за повече от 15 минути в сайта в този му вид и формат.
И не, това не е упрек, просто изказвам мнение на редовен потребител.
Ни виждам как бих останал за повече от 15 минути в сайта в този му вид и формат.
И не, това не е упрек, просто изказвам мнение на редовен потребител.