Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
Огромни карета, ситен шрифт.
Добре де, ами като не си пазя линк за старата версия - какво правя?
Добре де, ами като не си пазя линк за старата версия - какво правя?
-
- Регистриран: 25 юли 2012, 20:55
Къде изчезна бутона за връщане към старта версия. Тази е много орязана. Къде е примерно бутона "вашите обяви" ?
Не ми харесва "новата кожа" на сайта.
Добре е да има опция да си ползва който иска старата версия.
Преди имаше подобна опция и аз си я ползвах.
Сега нямаме избор. А линка който е дал колегата не е за старата версия.
Като кликна, пак си е новата.
Добре е да има опция да си ползва който иска старата версия.
Преди имаше подобна опция и аз си я ползвах.
Сега нямаме избор. А линка който е дал колегата не е за старата версия.
Като кликна, пак си е новата.
Спасен съм, питах бай Гугъл:
http://www.mobilebulgaria.com/old/home/?version=1
http://www.mobilebulgaria.com/old/home/?version=1
Браво !!!
Жив и здрав (beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Ще си запазя линка :D
Жив и здрав (beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Ще си запазя линка :D
Благодаря за линка, явно няма да има намеса от когото трябва, за да се оправят нещата.
Лошото, е, че явно работи само по - старата и най - новата, но не и предишната, която аз използвам.
Лошото, е, че явно работи само по - старата и най - новата, но не и предишната, която аз използвам.
Много странно:|
МНОГО ПОСЕТИТЕЛИ ПОЛЗВАТ НАЙ-СТАРАТА ВЕРСИЯ!
А админите май не се интересуват от мнението на потребителите.
Правят си някакви кожи на сайта и си ги сменят както им хареса
МНОГО ПОСЕТИТЕЛИ ПОЛЗВАТ НАЙ-СТАРАТА ВЕРСИЯ!
А админите май не се интересуват от мнението на потребителите.
Правят си някакви кожи на сайта и си ги сменят както им хареса
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Присъединявам се и аз съм мненията, че новата Версия 3 на сайта е доста неудобна, с едри букви и огромни празни пространства, които особено на по-малък екран са изключително досадни. Доста трябва да се скролва нагоре-надолу и т.н.
Аз бих избрал Версия 2 на сайта, ако можех, също като Владо, но от по-малката налична злина бих предпочел най-първата Версия 1.
:X
Хората от сайта е време а се замислят... :|
Аз бих избрал Версия 2 на сайта, ако можех, също като Владо, но от по-малката налична злина бих предпочел най-първата Версия 1.
:X
Хората от сайта е време а се замислят... :|
Според мен новият дизайн не е лош, дори е с модерен метро-стайл. Трябва му да го погледне за 2 дни един професионален дизайнер и ще си заспи.
Има огромни полета с голяма височина, в които има дребен шрифт, обозначаващи нещо което дори не е заглавие, подзаглавие или антетка. И обратно - главното меню горе е забито в лентата с марките без никакво пространство да диша.
Има огромни полета с голяма височина, в които има дребен шрифт, обозначаващи нещо което дори не е заглавие, подзаглавие или антетка. И обратно - главното меню горе е забито в лентата с марките без никакво пространство да диша.
Всъщност ще премина от по - старата, към най - новата. Мразя да се връщам назад. Щом това е поднесено, това ще ползвам... пък когато ми омръзне ще влезне в списъка с блокирани сайтове на операта ми.
Че, тя старата версия не работи, като новата. В нач. страница новините са от началото на май, анкетата също, mobile wall също и т.н.
Най - работещата версия в момента я няма, каква загуба.
Надявам се поне, шотчетата от първата страница, някой да ги погледне. След, като получа отговор за тях, ще представя и другите си виждания.
Че, тя старата версия не работи, като новата. В нач. страница новините са от началото на май, анкетата също, mobile wall също и т.н.
Най - работещата версия в момента я няма, каква загуба.
Надявам се поне, шотчетата от първата страница, някой да ги погледне. След, като получа отговор за тях, ще представя и другите си виждания.