Нов дизайн на сайта :)
Re: Нов дизайн на сайта :)
Неработи зарежда ми се новиат дизайн :)))))
По мое мнение, първите 2 дизайна на сайта бяха много по-удобни. Особено при четенето на новините. Иначе визуално не е лош, но само толкова. Всичко изглежда много огромно, омесено и разхвърляно. И не мога да разбера защо постоянно сменяте дизайните? 1-вия беше супер, 2-рия беше по-зле, но тъкмо свикнах с него и отново го променихте.
-
- Регистриран: 14 ное 2005, 15:08
Здравейте,
Новия дизайн е Супер ГАДЕН. Ако може да си го върнете. (angry)
Новия дизайн е Супер ГАДЕН. Ако може да си го върнете. (angry)
[Quote][B]КОЙТО ИСКА СТАРИЯ ДИЗАЙН КАТО МЕН ДА КЛИКНЕ НА ЛИНКА ДОЛУ[/B][/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/old/home/?version=1
[B]вие слепи ли сте!!!,
това вече го пускам за 4 път, разгледайте малко мнения преди да ревете че няма начин да се върне стария дизайн, аман от заблудени!!![/B]
http://www.mobilebulgaria.com/old/home/?version=1
[B]вие слепи ли сте!!!,
това вече го пускам за 4 път, разгледайте малко мнения преди да ревете че няма начин да се върне стария дизайн, аман от заблудени!!![/B]
Ама аз не разбира къде е проблема ? Новия дизайн си е супер, нещата са идентични като преди, но е по-лесно някак.8)
Въпрос на свикване е братле:P
аз и на дизайн2 не свикнах а си ползвам дизайн едно.;)
аз и на дизайн2 не свикнах а си ползвам дизайн едно.;)
Ъм... линкът за сарата версия вече не бачка. А новата все още не е оправена. Май ще се отказвам от този форум.
Отвратителен дизайн(no)(no)(no)(no) То и без това форума се изврати сега и този дизайн,май рядко ще се виждаме(пишем)(no)(no)(no)(no)
Май, май.
Новия дизайн има и цели пропуски, спрямо преди. В старите версии като получиш ЛС ти мигаше техния брой. Сега трябва да отвориш "бележки" за да провериш дали имаш нещо ново. [B]Много неудобно.[/B]
Новия дизайн има и цели пропуски, спрямо преди. В старите версии като получиш ЛС ти мигаше техния брой. Сега трябва да отвориш "бележки" за да провериш дали имаш нещо ново. [B]Много неудобно.[/B]
Странно, до 2 часа снощи си работеше стария дизайн(woo)
Днеска са го махнали
Днеска са го махнали