Има ли някой който да не е изненадан от избора на Гуардиола да поеме Баерн?
Аз лично и да и не. Да защото го търсиха от токова клубове в Англия и Италия с богати босове, които му обещаваха баснословни хронорари, а нищо не се чувше за оферти от Германия или Франция.Сигурно беше само едно, че няма да подпише в собствената си страна Испания, но едва ли някой е предплагал, че ще поеме отбор от Бундеслигата.
Но защо да е неочаквано, при условие, че Баерн макар и отбор от лига с напръв поглед съвсем различен футбол, е тимът който най-много се доближава до стила на игра на Барса извън Испания.
Тотален контрол на топката , къси пасове, доминиращ и владеещ иницативата през целия мач отбор, именно това е стилът, който е най-близо до сърцето на Хосеп и мисля, че може да му даде още много като треньор на баварците.
Източник:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1437582488
mod edit: Заключвам темата.
vladovn
Официално Гурдиола е новият треньор на Баерн Мюнхен
Re: Официално Гурдиола е новият треньор на Баерн Мюнхен
а ти имаш ли идея с каква тематика е този сайт и форум ?! (angry)(no)(no)(no)
Определено съм нов в списването на теми във форума, за което се извинявам, но все си мислех че в секцията за новини може да се публикуват и спортни такива.
Но ти като типичен нашенски хейтър, нямащ мнение дори и по такава (лесно)обществено-достъпна тема можеше да ме насоиш към правилния раздел вместо да сочиш надолу. И въобще да не се обаждаш, ако не ти е интересно.
Пс: Ако тематиката е само за телефони- питай ще ти отговоря:D(yes)
Но ти като типичен нашенски хейтър, нямащ мнение дори и по такава (лесно)обществено-достъпна тема можеше да ме насоиш към правилния раздел вместо да сочиш надолу. И въобще да не се обаждаш, ако не ти е интересно.
Пс: Ако тематиката е само за телефони- питай ще ти отговоря:D(yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Пише се Ба[B]Й[/B]ерн, а не БаЕрн ! Иначе и аз останах малко изненадан, очаквах на Ман Сити или Челси да поеме.
И за мен доста неочаквано, очаквах да поеме тим от Англия.