Писна ми!!!
Re: Писна ми!!!
Същата работа.
От доста време преди да "публикувам" КОПИРАМ.
<Всеки път като натисна "публикувай" имам време за бърз неангажиращ секс докато се "появи" поста в темата :-D>
От доста време преди да "публикувам" КОПИРАМ.
<Всеки път като натисна "публикувай" имам време за бърз неангажиращ секс докато се "появи" поста в темата :-D>
Отнема ми две минути докато отвори сайта, и ми отне още толкова за темата. Напоследък нещо наистина се бави. От както станаха 100 000 потребителя и се сбърка :D
Добре а защо не може форума да стане като по другите сайтове? Толкова ли е трудно?
Нека да се модернизира малко сайта.
Нека да се модернизира малко сайта.
Вярно голяма мъка е напоследък.
Бозааааааа !!!!!!!!!!!!!
Извършва се проверка на системата. Моля опитайте след малко
------------------------
Връзката е прекъсната
Връзката със сървъра беше прекъсната по време на зареждане на страницата.
Мрежовата връзка бе прекъсната.
Моля, опитайте отново
<Това е сайта>
Извършва се проверка на системата. Моля опитайте след малко
------------------------
Връзката е прекъсната
Връзката със сървъра беше прекъсната по време на зареждане на страницата.
Мрежовата връзка бе прекъсната.
Моля, опитайте отново
<Това е сайта>
след обяд сайта яко забива и се влачи като червий....
кофти работа наистина...дано да го ъпрейтнат с повече ресурс....явно е често посещаван от много хора...
кофти работа наистина...дано да го ъпрейтнат с повече ресурс....явно е често посещаван от много хора...
Много е зле скоростта към сайта. Много е изнервящо.
Баце целта е да се лапат парички от реклами .. едва ли има по-комерсиален и по-печеливш от това сайт в БГ.Не ми го побира главата как успяват с това подобно на guestbook форумче да събират толкова интерес .. може би българския потребител не е узрял за нещо по-качествено ..
още малко търпение, ако нещата вървят по план до сряда всичко трябва да е наред със сайта