Поредния опит за измама

daskala_pe
Регистриран: 08 яну 2007, 13:12

Re: Поредния опит за измама

Мнение от daskala_pe » 17 фев 2010, 17:56

Чак сега сядам да го правя. Иначе приемам, че не съм внимавал и (beer)(beer)

martinelo
Регистриран: 17 фев 2010, 17:59

Мнение от martinelo » 17 фев 2010, 18:05

Аз си взех Е66 само че от GSM One и цената си беще тази която са си обявили в сайта,така че ако все още го искаш и не си си ги взел можеш да се обърнеш към тях.Моят е бял на цена 393 лв. без доставката.Такива смешни магазинчета като това от което ти си искал да си купиш тел. просто трябва да фалират по-бързо.

kebibg
Регистриран: 05 мар 2004, 11:49

Мнение от kebibg » 18 фев 2010, 12:08

Здравейте,
да сторих го сега и
ще напиша какво се е случило
с така опоменатият от теб търговец.
Предполагам и се надявам че всичко
ще е ок.

Lpool
Регистриран: 28 апр 2005, 21:59

Мнение от Lpool » 25 юли 2010, 14:31

ЕЕее с тези БРОС и аз съм брал ядове ... Бях събрал точно 250лв колкото пишеше в сайта, отивам да взимам телефона във "офиса" им... и се оказа че е с десет лева по-скъп.. Хубаво, че беше един приятел да ми додаде.. оная вика същото "не се занимавам аз със цените в Mobilebulgaria .. Пълна малоумщина... А на всичкото отгоре телефонът имаше проблеми и се изключваше след леко раздрусване... НЕ НА БРОС !

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 25 юли 2010, 19:20

:|

http://www.mobilebulgaria.com/shop/

[Quote]· Продукти

· Мобилни телефони
· Лични асистенти
· Софтуер
· GPS устройства
· MP3 плеъри
· Аксесоари

· Рейтинг по продажби

[B]BROS[/B]
NPHONE
Mobil
Express Link
O-connect
MARS
Happy foto & mobile
TMobil BG
Office.bg
TOPGSM

· Рейтинг по оборот

[B]BROS[/B]
NPHONE
O-connect
Mobil
Express Link
Office.bg
Global Co
TMobil BG
MARS
Happy foto & mobile

[/Quote]

ivyanev
Регистриран: 04 апр 2007, 17:28

Мнение от ivyanev » 25 юли 2010, 20:14

Всичко зависи от фирмата. преди 3 години взех телефон от някаква малка фирма и останах общо взето доволен от обслужването тъй като бяха напълно в законовите рамки.След като не можаха да ремонтират телефона за един месец ми предложиха да си избера друг. (yes)
Дори смятам че малките фирми трябва да са по коректни от големите за да продължават да им копуват телефоните.Сигурен съм че повечето им клиенти преди да купят търсят из подобни форуми мнения за тях.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 25 юли 2010, 20:41

тоби от мобайл шоп са много точни.купувал съм от тях.всичко си е запечатана кутията,всичко точно както трябва.и цените отговарят.

Antipodean
Регистриран: 09 юли 2010, 08:56

Мнение от Antipodean » 25 юли 2010, 22:51

Защо изобщо на тази ГАРАЖНА "фирма" БРОС все още и се позволява да публикува обяви тук? Mobilebulgaria, не разбирате ли, че така както повечето хора нямат представа че тези фирми са независими, така си мислят и че самия сайт им ги продава т.е. негативния имидж на една такава фирма влияе в/у вас.

miro3189
Регистриран: 03 юли 2010, 19:30

Мнение от miro3189 » 25 юли 2010, 23:37

Искам да попитам дали някой е пазарил от Free mode Варна,че смятам да си взимам телефон от там.Цените реални ли са както са в сайта,гаранционното обслужване как е и т.н. Ще се радвам,ако някой,който е имал вземане даване с тях ме осветли по въпроса:)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 юли 2010, 11:56

Съгласен съм. Не всеки които е решил да купува телефон от този сайт влиза във въпросния форум. Много са хората които не се интересуват от форуми, а единствено от покупки се интересуват и затова разглеждат офертите.
НО ....., след като "изгорят" от някои, започват да са мнителни и това да гледат (из форумите).
Така че има доста които ще минат по този път и ще напълнят "джобчетата" на "тарикатите" за сметка на ТОЗИ САЙТ.
ЗАЩОТО !!!!
Думите "им" ще бъдат:
Внимавай приятелю, аз от този сайт купих еди какво си и ме измамиха.
Тука е "бъкано" с м[B]У[/B]шеници !!!

Примерно АЗ не бих си купил от тука каквото и да било (макар че съм купувал и всичко беше наред), след като чета теми като тази.
Дори и за напред да ми се наложи да купя нещо - няма да е от тука, дори да платя 50лв повече !!!
Напоследък впечатлението ми е, че "тарикатите" са повече от читавите търговци (за наше всеобщо съжаление).

Отговори