Промени по сайта

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Промени по сайта

Мнение от Scorpinox10 » 28 окт 2014, 17:17

Може да се каже, че секцията на форума сте я съсипали. Нито се разбира кой на кого отговаря. Нито може да се види последното мнение по темата. Предишната подредба беше много добра смея да кажа превъзхождаше доста форуми :|

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Промени по сайта

Мнение от npet » 28 окт 2014, 17:41

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:20, променено общо 1 път.
-

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 28 окт 2014, 17:45

Не виждам, опцията да се види последното мнение по темата.

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Re: Re: Промени по сайта

Мнение от mishobehar » 28 окт 2014, 17:49

Ще добавим опцията "последно мнение по темата" днес или утре.

bugmenot
Регистриран: 07 юли 2006, 14:44

Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от bugmenot » 28 окт 2014, 18:53

[B]Малко ще е ако кажа, че е отвратителен![/B]

Някои от проблемите:
При логване ме препраща в Бележки

[B]НЯМА търсачка за/в форума[/B]

Сега има бутони за смяна на страница в тема във форума само накрая на темата, тези отгоре ги няма.

Няма линк от която и да е новина към темата и в форума, за целта трябва да е коментирана де, то това е ясно {демек бутон "всички коментари"}

При търсене чрез основната търсачка горе в дясно, на резултатите от новините не показва дата, час и година.

Има и още, като се сетя ще редактирам.

Ако целта Ви е била да изгубите досегашните си потребители, е честито успяхте. Чудя се за какъв *** ви трябваше пак да сменяте скина/дизайна, всяка година ли ще е така вече ?, ако е така то ще спра да го посещавам до другата година по същото време.

Има и една добра промяна, по скоро възможност - добавили сте "Изтрий снимка" квадратче в "Профил"

Сега и това > "[i]Можете да редактирате Вашите мнения до 1 час след публикуването им във форума[/i]" WTF ?!?

Не може да се избира кои обяви от борсата към даден телефон да виждам > Купувам или Продавам.

Изчезна възможността в форума да се вижда кой е 'Online' и брояч колко на брой са (долу, над черната лента).

Не могат да се виждат телефоните по-стари от 2014-ста с картинки (примерно на марка HTC - като кликнеш на 2013, да се изобразяват).
-------------------------------------------------------------------------------------------

Не знам какво им става на тези сайтове в последно време, пълно разочарование.
Първо m.aptoide.com (m = мобилна версия) скапаха скина и вече търсачката не открива резултати с по-стари или капризни браузъри, особено мобилни.

Преди месец Softpedia си оакаха дизайна и стана НЕ-използваем, за нищо не става вече.

Преди час, може би и повече forum.mobilism.org си смениха и те скина/дизайна и сега е доста по не функционален от досегашния. Не, че този не съществуваше като опция за смяна от профила, но сега е основен и не може да се сменя, когато не си логнат.

=

[u]Чакам [B]old.[/B]mobilebulgaria.com, ако ли не, сбогом![/u]

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Мнение от vanci1990 » 28 окт 2014, 19:55

Ами липсва ми функцията "Последно мнение по темата", определено тази опция липсва , а това е лошо - за форума , иначе обновяването е доста свежо одобрявам . Иначе ако има опция дали искаш старата или новата версия , тоест да можеш сам да си избереш също ще е добре . Но моля да бъде върната опцията "Последно мнение по темата" , успех :)!

bugmenot
Регистриран: 07 юли 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от bugmenot » 28 окт 2014, 20:21

Тъй като [u]Можете да редактирате Вашите мнения до 1 час след публикуването им във форума[/u] пиша ново мнение.
Кавичките не се изобразяват когато не си логнат, показват се като [u][B]"[/B][/u] , ако ги копираш от Word преди това и ги поставиш тук, са по-различни и си се изобразяват -това е толкова глупаво, че не ми се говори, преди време пак беше така, не помня в коя версия.
Сега видях, че и ударението (бутона кавички без Shift) не го показва правилно, не става и 2 ударения вместо кавички.
-------------------------------------------------------------------------------
Заедно с новия дизайн са заминали и наколко теми, които си ги бях BookMark-нал за да ги чета:
Слух Galaxy S5 и ноут 4, може да получи Android L от нач на декем...
и
Android vs IOS

Сигурно и други ги е хванала липсата :D

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Re: Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от hamara boy » 28 окт 2014, 20:26

Не съм влизал от доста време и сега е станал на бълвоч...(no)

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Re: Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от stoks » 28 окт 2014, 20:54

Борсата е станала голямо мазало.Отвратителна каша.При старата за секунди се проверяваше!

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Re: Re: Re: Промени по сайта

Мнение от Paffkata™ » 28 окт 2014, 22:26

категориите заемат ненужно голямо мястос големи икони и големи разстояния между тях, може да се понамалят малко.
Действителнo, като се влезе в профила ме праща в бележки-няма смисъл от това.

Отговори